Forum » Pomoč in nasveti » Zamrzovanje 1600 XP+
Zamrzovanje 1600 XP+
black block ::
Tole me že fajn zeza, pc mi je najprej delu lepo cel dan potem se mi je na 3 ure friznui potem vedno manj in manj tako da sem pršu na 2-3 minute... Temperatura procesorja je 46 stopinj...
Konfiguracija:
athlon xp 1600+
TITAN hladnjak
elite platab k7s5a
MAXTOR 40 GB 7200
RAM 256 MICRON CAS 2
300W napajalo
grafična ZOLTEK MX 400 GE FORCE
sem menju disk isto, , ram isto, edinio hladilnik bom še dans mensju ko sem mal zventiliru je delu ene 5 ur pol pa ripnu, POMOČ zaželjena!
8-O
Konfiguracija:
athlon xp 1600+
TITAN hladnjak
elite platab k7s5a
MAXTOR 40 GB 7200
RAM 256 MICRON CAS 2
300W napajalo
grafična ZOLTEK MX 400 GE FORCE
sem menju disk isto, , ram isto, edinio hladilnik bom še dans mensju ko sem mal zventiliru je delu ene 5 ur pol pa ripnu, POMOČ zaželjena!
8-O
Evil ::
Jst sm imel isti problem.
Na čipset sm nalimu crystal orba, zdaj mi vse deluje ok. vmes dej termalno pasto.
Na čipset sm nalimu crystal orba, zdaj mi vse deluje ok. vmes dej termalno pasto.
subz ::
Dammit. A neb raj tiho bli? Jst kupujem nou komp ker je stari ze mal bogi in upam dau nou delu ok!!! Ne pa da me bo neki zezal pol, se sesuval in bom lovil resitve po netu s ta starga kompa! Fajn tolazba :)
_Mortal_ ::
.ambrogio tko je nažalost. Fukn mal termalne paste med proc pa ventilator. Lahk pa kupš močnejši vent Volcano 6Cu (4550 RPM) ali 6Cu (7000 RPM).
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
dr.J ::
Imam XP1600+ in Titan hladilnik, pa se segreje do 42 stopinj. Plata je pa Soyo, sistem pa nezrušliv. :D
Sploh so pa tisti termometri na platah zanič. Kaže 45, v resnici pa je 50 ali kaj takega, potem se pa sesuva.
Sploh so pa tisti termometri na platah zanič. Kaže 45, v resnici pa je 50 ali kaj takega, potem se pa sesuva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
black block ::
drži ja procesor res ni kriv je plata, no ja sej termalno pasto spljoh nisem omenil ker je normalno da mam gor ARTIC SILVER ampak zgleda da je ta plata fuč, sem vse sprobal in zgleda da je to to, ah ja
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2262 (1576) | xenon74 |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2377 (1650) | Coinbird |
» | anthlon1600xpOddelek: Navijanje | 932 (704) | tha_man |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1969 (1469) | abcde7 |
» | Vulcano 6cu VS 6cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1643 (1230) | Jux |