Forum » Kaj kupiti » Usb kabel: napajalni+podatkovni
Usb kabel: napajalni+podatkovni
mujo123 ::
Pozdravljeni,
kupil sem WD PAssport 160Gb z napajanjem preko USB vrat, sedaj pa imam težave s premalo štroma.
Disk se zavrti, ustavi, spet zavrti,... Normalno mi dela samo v enem racunalniku na ostalih pac ne, notebook se pa naprimer kar sam resetira ko vklopim disk
Mislim, da bi se problem rešil , ce bi uporabil dvojni USB kabel, kot jih dodajajo nekaterim podobnim prenosnim diskom.
Zanima me kje tak kabel v SLO kupiti? Oz. ali je mogoca kaksna druga resitev?
Hvala
kupil sem WD PAssport 160Gb z napajanjem preko USB vrat, sedaj pa imam težave s premalo štroma.
Disk se zavrti, ustavi, spet zavrti,... Normalno mi dela samo v enem racunalniku na ostalih pac ne, notebook se pa naprimer kar sam resetira ko vklopim disk
Mislim, da bi se problem rešil , ce bi uporabil dvojni USB kabel, kot jih dodajajo nekaterim podobnim prenosnim diskom.
Zanima me kje tak kabel v SLO kupiti? Oz. ali je mogoca kaksna druga resitev?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5546 (4820) | T-Mac |
» | težava,iz eide diska bi rad presnel podatke preko eide conektorja pa ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 2009 (1478) | alese |
» | Iz nič postaviti računalnik na nogeOddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (962) | mrgwn |
» | Ob vklopu po zaustavitvi sistema ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (787) | DixieFlatline |
» | nekaj je narobeOddelek: Strojna oprema | 946 (822) | Duhec |