Forum » Pomoč in nasveti » cerbus ftp server
cerbus ftp server
adis_adis ::
lep pozdrav
imam vzpostavljen ftp server proizvajalca cerbus, problem je v tem da se lahko en kolega connecta gor in daje stvari dol itd....drugi pa tega ne morejo in sicer me zanima v čem bi bila lahko težava, ko se drugi povežejo na server se konektajo preko username in passworda in potem jim odpira preko internet brskalnika nekaj časa stran in prekine, zato vas sprašujem za info glede tega? zanima me še ali je ta cerbus ftp server ok za internet brskalnik oz. ali je kak program ftp server ki je prav za internet brskalnike namenjen in kateri?
sicer vem da se da lahko preko recimo ultrafxp povezat samo me zanima za internet brskalnik
hvala za info
imam vzpostavljen ftp server proizvajalca cerbus, problem je v tem da se lahko en kolega connecta gor in daje stvari dol itd....drugi pa tega ne morejo in sicer me zanima v čem bi bila lahko težava, ko se drugi povežejo na server se konektajo preko username in passworda in potem jim odpira preko internet brskalnika nekaj časa stran in prekine, zato vas sprašujem za info glede tega? zanima me še ali je ta cerbus ftp server ok za internet brskalnik oz. ali je kak program ftp server ki je prav za internet brskalnike namenjen in kateri?
sicer vem da se da lahko preko recimo ultrafxp povezat samo me zanima za internet brskalnik
hvala za info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlančnik za terenski zajem podatkovOddelek: Kaj kupiti | 1017 (931) | darkolord |
» | Googlove nastavitve v elektronski poštiOddelek: Omrežja in internet | 1743 (1618) | linkiandrej |
» | Oddaljeno namizjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1752) | m.i.h.a. |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | Problemi z internet explorer-jem!Oddelek: Omrežja in internet | 1105 (960) | Dr_M |