Forum » Pomoč in nasveti » računalnik - težave
računalnik - težave
Camel ::
Pozdravljeni,
imam računalnik z matično ploščo, ki podpira socket 754, in AGP režo za grafično in podpira DDR rame. Problem pa je naslednji; prišel je sodni dan ko sem prižgal računalnik in računalnik se je zalavfal vednar ni pognalo diska itd... vse kar se je dogajalo je, da so se vrteli vsi ventilatorčki. Odpreti nisem mogel tudi dvd-roma. Ok, prvo sem pomislil na napajalnik, i sem ga zamenjal in ni bilo nobene spremebme, preizkusil sem tudi diske grafično in rame, vse dela ok. zamenjal sem tudi plato, vendar je bilo vse isto kot s prvo. Probal sem tudi resetirat BIOS.
Najbolj zanimivo pa je to, da takoj ko dam napajalniiku power začne lavfati(brez da bi na kompu stisnil gumb za vžig)
Ker sem že čisto obupan pa bi prosil zdaj vas mojstre, da mi povete kaj bi lahko bilo narobe. Js sem ostal brez idej :(. Prosim za čimveč nasvetov, hvala
LP
imam računalnik z matično ploščo, ki podpira socket 754, in AGP režo za grafično in podpira DDR rame. Problem pa je naslednji; prišel je sodni dan ko sem prižgal računalnik in računalnik se je zalavfal vednar ni pognalo diska itd... vse kar se je dogajalo je, da so se vrteli vsi ventilatorčki. Odpreti nisem mogel tudi dvd-roma. Ok, prvo sem pomislil na napajalnik, i sem ga zamenjal in ni bilo nobene spremebme, preizkusil sem tudi diske grafično in rame, vse dela ok. zamenjal sem tudi plato, vendar je bilo vse isto kot s prvo. Probal sem tudi resetirat BIOS.
Najbolj zanimivo pa je to, da takoj ko dam napajalniiku power začne lavfati(brez da bi na kompu stisnil gumb za vžig)
Ker sem že čisto obupan pa bi prosil zdaj vas mojstre, da mi povete kaj bi lahko bilo narobe. Js sem ostal brez idej :(. Prosim za čimveč nasvetov, hvala
LP
Dolce far niente
- spremenil: Camel ()
#000000 ::
Podoben probem sem rešil z zamenjavo CD-ja, ne vem kaj je bilo ampak zgleda je bil CD v k..cu. LP
Camel ::
CD-rom sem odključil tako, da to ne more bit. DAl sem ven tudi celo matično in na njo priključil samo napajalnik in procesor ter grafično pa je bilo isto(ko sem dal power napajalniku se je samo zagnalo)
Dolce far niente
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25368 (8125) | hojnikb |
» | Ali je kriv procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2963 (2038) | PIK7 |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2192) | black soul |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3629 (2696) | Bostjan99 |