Forum » Pomoč in nasveti » težave z instalacijo win xp na sata disk
težave z instalacijo win xp na sata disk
nejcko ::
Lep pozdrav!
Dobil sem nov disk 500gb samsung spinpoint hd501lj.
Rad bi instaliral gor winse xp.. v biosu mi normalno disk zazna in vse.. potem grem na instalacijo ko pride do točke kjer je treba ponovno zagnati rač. mi napiše error load operating sistem. Ploščo imam ASUS A8NE-FM. Iskal se driverje vsepovsod pa nikjer nisem našel prave... tiste driverje od matične sem vse probal pa ne dela. Ko pritisnes f6 na začetku instalacije.. Kje naj dobim pravi driver oz ka je razlog, da ne morem izvest inštalacije. Medtem ko windows vista je šel normalno skos (samo mi ni všeč in mi dela dost problemov).Tako da gre definitivno XP nazaj gor. Prosim za čimhitrejšo pomoč.
Lp
Dobil sem nov disk 500gb samsung spinpoint hd501lj.
Rad bi instaliral gor winse xp.. v biosu mi normalno disk zazna in vse.. potem grem na instalacijo ko pride do točke kjer je treba ponovno zagnati rač. mi napiše error load operating sistem. Ploščo imam ASUS A8NE-FM. Iskal se driverje vsepovsod pa nikjer nisem našel prave... tiste driverje od matične sem vse probal pa ne dela. Ko pritisnes f6 na začetku instalacije.. Kje naj dobim pravi driver oz ka je razlog, da ne morem izvest inštalacije. Medtem ko windows vista je šel normalno skos (samo mi ni všeč in mi dela dost problemov).Tako da gre definitivno XP nazaj gor. Prosim za čimhitrejšo pomoč.
Lp
timek ::
Tudi jaz sem imel isti problem z mojim diskom, ki ima ide priključek. Flashal sem bios in ni nič pomagalo. Potem sem si pa od kolega sposodil sata disk in ga formatiral in je šlo normalno čez tisto točko kjer prej napisalo: error load operating sistem.
Lp, timek
Lp, timek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOTMGR is missing - inštalacija WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2121 (1942) | d4vid |
» | Rabljen trdi disk - pc ne prepoznaOddelek: Strojna oprema | 652 (579) | ticom |
» | Problem - error loading operating systemOddelek: Strojna oprema | 1347 (1247) | Trancedeejay |
» | BIOS ROM checksum errorOddelek: Strojna oprema | 1424 (1160) | cnZz |
» | Inštaliranje win xp na sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (762) | jero_no1 |