Forum » Igre » fight špili
fight špili
LordTado ::
a ve kdo za kaki fight špil kot recimo virtual fighter 4 ali kej podobnega?
za PC seveda
lp
za PC seveda
lp
dukenukem ::
pc je za fajterske igre največja brca v temo kup playstation, tam maš najbolj pretepačine vrhunske kot tekken sam sem tud velik nabijal podobne igre
TechBeats ::
KwonHo: The Fist of Heroes Client - hud špil za prek neta, je pa neki podobnga k Tekken..
client DL
edina slabost je pa, da je glavni srver v ameriki (okol 180pinga ponavad), sam ni panike se nč ne zatika, no mogoče učas, če je kšn z 300-400pinga.
Drgač pa res huda zadeva, tko na hitr mal za odšpilat
client DL
edina slabost je pa, da je glavni srver v ameriki (okol 180pinga ponavad), sam ni panike se nč ne zatika, no mogoče učas, če je kšn z 300-400pinga.
Drgač pa res huda zadeva, tko na hitr mal za odšpilat
AciD TriP
opeter ::
Mythic Blades (letnik 2005), Mortal Kombat 4 (iz leta 1997), kaj novejšega pa ni.
Lahko pa igraš pretepaške igre s pmočjo emulatorjev SNES, SEGA Genesis itn. Zelo dobri so npr. NEO-GEO-jev Last blade 1 & 2, Samurai Shodown, Samurai Spirits, King of Fighters serija...
Lahko pa igraš pretepaške igre s pmočjo emulatorjev SNES, SEGA Genesis itn. Zelo dobri so npr. NEO-GEO-jev Last blade 1 & 2, Samurai Shodown, Samurai Spirits, King of Fighters serija...
Gr0unD Zer0 ::
edina slabost je pa, da je glavni srver v ameriki (okol 180pinga ponavad), sam ni panike se nč ne zatika,
ma ti se hecaš... 180ms zamika je že neigralno
kakega streetfigterja ni blo za na pc?
LordTado ::
sej sem probal emulatorje pa recimo tekken 5,4 nisem mogel spravit v pogon oz je štekalo(okrog 10 fps),ps sem z večimi emulatorji probal pa plug-ine štelal nič...
a je kdo spravil v pogon tekken ali pa virtual fighter ?
a je kdo spravil v pogon tekken ali pa virtual fighter ?
opeter ::
Ne, ta nove nisem špilal... sem pristaš dobrih 2D pretepaških iger. Jih je na srečo kar nekaj.
TechBeats ::
ma ti se hecaš... 180ms zamika je že neigralno
Lmao
sprobi pa pol povej, pa ne fantaziri neki če neveš!! Čeprou je tak ping, p**** nebom neki buče odjavlu sm že dost prešpilu ta špil, no američamni majo nizke okol 50 ostali pa tko kakor maš v ping v Usa.
Lmao
sprobi pa pol povej, pa ne fantaziri neki če neveš!! Čeprou je tak ping, p**** nebom neki buče odjavlu sm že dost prešpilu ta špil, no američamni majo nizke okol 50 ostali pa tko kakor maš v ping v Usa.
AciD TriP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Street Fighter IV (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6239 (3606) | jRk0 |
» | Takken za PS2?Oddelek: Konzole | 1799 (1612) | Melanholija |
» | PC pretepačinaOddelek: Igre | 3659 (2836) | casiouss |
» | Iščem kakšen dober fighter-ski špil za PCOddelek: Igre | 1329 (1180) | AtaStrumf |
» | Nimam PS2 a rad bi se pretepalOddelek: Igre | 2018 (1534) | Hux |