Forum » Omrežja in internet » Zaznavanje izgubljanja povezave z omrežnim diskom
Zaznavanje izgubljanja povezave z omrežnim diskom
Noddy ::
Ej,
Na PC-u imam mapiranih več omrežnih diskov.
Zdi se mi da občasno za kakšno sekundo eden od teh mapiranih pogonov ni na voljo.
Pri normalnem delu tega ne opazim, vendar uporabljam en program ki zelo veliko kopira preko te povezave in ta mi večkrat kar pade.
Ali obstaja kakšen programček, loger, snifer ..., ki bi me opozoril oz. si zabeležil da mi je padla povezava (tudi če pade samo za stotinko sekunde)?
Na PC-u imam mapiranih več omrežnih diskov.
Zdi se mi da občasno za kakšno sekundo eden od teh mapiranih pogonov ni na voljo.
Pri normalnem delu tega ne opazim, vendar uporabljam en program ki zelo veliko kopira preko te povezave in ta mi večkrat kar pade.
Ali obstaja kakšen programček, loger, snifer ..., ki bi me opozoril oz. si zabeležil da mi je padla povezava (tudi če pade samo za stotinko sekunde)?
Noddy ::
@pux
NIC z dvema portoma?
Torej mapiran ima disk iz mojega PCa na server.
Kar lahko storiš danes, lahko prav gotovo storiš tudi jutri ...
NIC z dvema portoma?
Torej mapiran ima disk iz mojega PCa na server.
Kar lahko storiš danes, lahko prav gotovo storiš tudi jutri ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen prvi dostop do diskov v WorkgroupiOddelek: Omrežja in internet | 950 (658) | delfinus |
» | Počasen loginOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1465) | Grizzly |
» | Dostop do aplikacije na serverju preko UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1756 (1604) | OmaDesala |
» | Windows SBS 2003 Premium edition +terminal servicesOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1165) | Mr.B |
» | emule - vsa je siva in low idOddelek: Omrežja in internet | 940 (815) | antonija |