Forum » Kaj kupiti » kateri DVD predvajlanik kupit ???
kateri DVD predvajlanik kupit ???
robertodee ::
Lep pozdrav !
mene zanima kateri DVD-predvajalnik in katerega proizvajalca je trenutno "najbolši" ???
gledal bi;
- DVD-je
- DivX-e
- Xvide
- poslušal MP-3je
zraven tega da podpira predvajanje podnapisof in ima lep in dokaj urejen uporabniški vmesnik !!!
zato vas prosim da mi posredujete vse podatke ; proizvajalec /// model /// spesifikacije /// cena !!!
lahk pa tudi ceno in pa povezavo do uradne strani oz do modela na njihovi uradni strani !
za pomoč se VAM NAJELPŠE ZAHVALJUJEM !!! Lp !! ROBERT///
mene zanima kateri DVD-predvajalnik in katerega proizvajalca je trenutno "najbolši" ???
gledal bi;
- DVD-je
- DivX-e
- Xvide
- poslušal MP-3je
zraven tega da podpira predvajanje podnapisof in ima lep in dokaj urejen uporabniški vmesnik !!!
zato vas prosim da mi posredujete vse podatke ; proizvajalec /// model /// spesifikacije /// cena !!!
lahk pa tudi ceno in pa povezavo do uradne strani oz do modela na njihovi uradni strani !
za pomoč se VAM NAJELPŠE ZAHVALJUJEM !!! Lp !! ROBERT///
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tušev Satellite C660D-13HOddelek: Strojna oprema | 1707 (786) | junaidvince |
» | HP-jev dobiček pol manjšiOddelek: Novice / Rezultati | 7427 (6200) | -valvoline- |
» | xp/vista?Oddelek: Operacijski sistemi | 1624 (1157) | solatko |
» | Funtech.si - boljši računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3610 (2432) | TokioGangsta |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31459 (14712) | Stepni Volk |