Forum » Elektrotehnika in elektronika » shema za TV Blaupunkt ms 63-109 VTM
shema za TV Blaupunkt ms 63-109 VTM
Cuoresportivo ::
Pozdravljeni,
Omenjen TV je v okvari in sedaj bi potreboval shemo za popravilo. Iskal sem že na več straneh, žal neuspešno. Oznaka Tv oz model: TV Blaupunkt ms 63-109 VTM ter chassis oznaka FM 500.70
To je večji del podatkov, ki so zapisani.
Hvala že vnaprej.
Omenjen TV je v okvari in sedaj bi potreboval shemo za popravilo. Iskal sem že na več straneh, žal neuspešno. Oznaka Tv oz model: TV Blaupunkt ms 63-109 VTM ter chassis oznaka FM 500.70
To je večji del podatkov, ki so zapisani.
Hvala že vnaprej.
lep pozdrav(best regards)
Azrael ::
Ko iščeš podatke o nekem televizorju je mnogo bolj pomemben podatek katera sašija je vgrajena. Kljub poplavi različnih izdelkov, je sašij mnogo manj in si tudi različni proizvajalci delijo popolnoma enake sašije.
Če držijo podatki o ekvivalentnih sašijah med Blaupunkt, Siemens in Grundig, sta ekvivalenta tvoji FM500.70, Blaupunkt FM500.60 in Grundig CUC5860. Slednjo shemo najdeš tu.
Če držijo podatki o ekvivalentnih sašijah med Blaupunkt, Siemens in Grundig, sta ekvivalenta tvoji FM500.70, Blaupunkt FM500.60 in Grundig CUC5860. Slednjo shemo najdeš tu.
Nekoč je bil Slo-tech.
Hvala za info. Na tej strani sem ravno bil. Podatka o ekvivalentnosti nisem vedel, to je res. Navedel sem kar piše na samem aparatu. Hvala še enkrat, grem iskat.
Naj se ti zahvalim v imenu vseh , ki so imeli korist od tega in so urejali "oživitev" tega TV aparata. TV že deluje.
Hvala še enkrat.
Hvala še enkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odkodirat radio?????Oddelek: Loža | 12329 (10751) | refosk |
» | LCD TV mi crkujeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6614 (3993) | Samson |
» | avtozvočniki kateri?Oddelek: Zvok in slika | 1631 (1576) | bamfy |
» | Nova "brzo" pečka,a kaj ko piše prepočasiOddelek: Strojna oprema | 1210 (834) | ziviky |