Forum » Loža » brezplačen internet?
brezplačen internet?
iNooby ::
Jaz pa mam eno vprašanje...Zasledil sem to stran in si naredil novo povezavo za internetni dostop, je to res tak simpl kot zgleda(da je res zastonj?)
Zaj pa še me zanima, ker mam telefonsko linijo pa dva telefona in si lahko naredim na 128kb/s namesto 64kb/s če se slučajno šteje dvojna tarifa oz. če je to posebej zaračunano oz. ni?
upam da sem bil dovolj jasen
Zaj pa še me zanima, ker mam telefonsko linijo pa dva telefona in si lahko naredim na 128kb/s namesto 64kb/s če se slučajno šteje dvojna tarifa oz. če je to posebej zaračunano oz. ni?
upam da sem bil dovolj jasen
Haters gonna hate...
K0K0 ::
* Uporaba storitve dialup386 je brezplačna, plačate le stroške telefonskih impulzov za klic v omrežje 0888. Cena klica na minuto (z DDV) v času večje prometne obremenitve je 0,0286 €, v času manjše prometne obremenitve pa 0,0286 €. Več o tem lahko izveste na strani Telekoma Slovenije.
Gwanaroth ::
Da, dvojno plačaš.
Lights often keep secret hypnosis..
iNooby ::
ja kak za koga vam se zdi počasen ker mate (vsi) linijo 1mb+ ker vam telekom to omogoča, meni pa ne vleče adsl pa se mi zdi to kr dosti oz. boljše že kot 64kb/s!
Haters gonna hate...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2802 (2459) | jerriho |
» | ISDN uporabniki - HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 1064 (1007) | Jackass |
» | ISDN hitrost?Oddelek: Strojna oprema | 1922 (1372) | Bane_ |
» | ADSL a je to res a sam govorijo?Oddelek: Omrežja in internet | 1865 (1171) | BigHugo |
» | ISDN dosto do NetaOddelek: Omrežja in internet | 965 (879) | MadMicka |