Forum » Pomoč in nasveti » asus advanced bios menu combo
asus advanced bios menu combo
pozitron ::
Zanima me katero tipko je treba pritisnt za advanced menu oz. še dodatne nastavitve? Pri gigabyte crl+f1, asus??? Matična p5k.
gameby ::
ja tipko delete.... drugač pa ti kr ob zagonu drž tipko delete pol pa ks se pokaže un logo istyle podjetja pa prtisn na tipko tabuulator-al tabu al kaj se tisti tipki reče pa ti bo šlo pol enostavno v bios
Pridit u bios ni problem. Zanima me če je pri asus ploščah isto kakšen combo tipk ali tipka, ki odpre dodatne nastavitve. Pri gigabyte je to naprimer crl+f1, to se pritisne v glavnem meniju biosa in ti potem, odpre še "advanced configuration".
V biosu ne najdem nikjer za nastavt temperaturo, kjer te opozori, če je temp. previsoka ali pa nastavitev za cpu fan failure. Pa še nekaj drugih nastavitev. Zdej sem mel par let gigaybyte pa se ne znajdem čist. Sej drgač je kr enostaven bios, sam zanima me za "advanced", če sploh obstaja? V navodilih nič ne piše.
Pa nevem zakaj mi q fan ne dela na ventu od cpu, skos mam na polno obrate, tut, če dam na silent. Hladilnik zalman 9700led.
V biosu ne najdem nikjer za nastavt temperaturo, kjer te opozori, če je temp. previsoka ali pa nastavitev za cpu fan failure. Pa še nekaj drugih nastavitev. Zdej sem mel par let gigaybyte pa se ne znajdem čist. Sej drgač je kr enostaven bios, sam zanima me za "advanced", če sploh obstaja? V navodilih nič ne piše.
Pa nevem zakaj mi q fan ne dela na ventu od cpu, skos mam na polno obrate, tut, če dam na silent. Hladilnik zalman 9700led.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
ender ::
Če imaš Socket775 plato, moraš nekje v BIOSu izbrati pravi tip priklopa ventilatorja (če se prav spomnim, sta opciji PWM in DC, ena je za Intelov priključek s 4 žicami, druga je za običajne priključke s 3 žicami).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Ja ender hvala, sej se mi je zdelo zato pa sprašujem po tipki za dodatne nastavitve ker zdaj te možnosti ni. Sem pa bral na asus forumu, da baje q fan še ne dela dobro na p5k plati, čakajo bios update. Vseeno m je pa čudno, da ni možnosti za pwm, DC. Samo enable q fan za cpu je potem pa optimal, silent pa performance mode, samo na vseh dela pri polni hitrosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11064 (9655) | inbox |
» | Glasen ventilator- procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 4610 (4108) | gddr85 |
» | 3 pin to 4 pin CPU connectorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3533 (2358) | Miha20 |
» | Uravnavanje CPU hladilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (973) | FeniksX |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3047 (2551) | Pyr0Beast |