Forum » Pomoč in nasveti » Težava z Mamoplato
Težava z Mamoplato
Obssesen ::
LP!
Imam sledeči rpoblem, da je bila pri nas pred 14 dnevi nevihta. Po 10 dneh se je PC prižgal ampak je šel monitor kar v stand-by mode, tkao da nisem mogel nič. Potem zamenjam grafično in začne čudežno delovat, do 3 ni nazaj, ko se spet isti problem pojavi.
Danes sem dobil še en PC s podobno konfiguracijo, tko da sem sprobal, grafična deluje pravtako monitor in napajalnik. RAMe sem tudi poizkušal ven dat, a ni nikjer vidno, da nebi delovali, HDD dela, procesor pa tut, gleden a to da se PC prižge.
Imo, je plata ali lahko še kaj probam?
Specs:
AsRock K7NF2 - RAiD
AMD Athlon XP 2000+ @ 1.49GHz
2x512MB RAM
R9250
Imam sledeči rpoblem, da je bila pri nas pred 14 dnevi nevihta. Po 10 dneh se je PC prižgal ampak je šel monitor kar v stand-by mode, tkao da nisem mogel nič. Potem zamenjam grafično in začne čudežno delovat, do 3 ni nazaj, ko se spet isti problem pojavi.
Danes sem dobil še en PC s podobno konfiguracijo, tko da sem sprobal, grafična deluje pravtako monitor in napajalnik. RAMe sem tudi poizkušal ven dat, a ni nikjer vidno, da nebi delovali, HDD dela, procesor pa tut, gleden a to da se PC prižge.
Imo, je plata ali lahko še kaj probam?
Specs:
AsRock K7NF2 - RAiD
AMD Athlon XP 2000+ @ 1.49GHz
2x512MB RAM
R9250
Obssesen ::
Probal sem, RAMe, ampak za to nisem prepričan, drug napajlanik [moj dela na drugemu PCju], grafične [pravtako dela], HDD [dela], tko da mi je ostala samo še plata. Monitor pa itak dela..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov pc, ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (1049) | clip |
» | Ohižje za računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3080 (2187) | VANR |
» | Samodejno izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2696 (1915) | sennheiser |
» | Defragmantacija hibridnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3783 (3445) | stewo |
» | Kaj naj modificiran na ohišju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1414 (1212) | R0K |