Forum » Strojna oprema » Računalnik piska
Računalnik piska
cnZz ::
Situacija je takala:
vse je delalo dobro ko pa sem restartal (ponovni zagon) m je pa računalnik zapiskal (tak daljši zvok mislim de je zapiskal samo enkrat :S) ampak zagnal se pa je samo slike ni kazal sem grafično dal ven in nazaj ne dela z RAM-om sm naredil isto več pa ne vem. Imam ASUS A8NE-FM plato pa Gigabyte Nvidia geForce 6600GT
vse je delalo dobro ko pa sem restartal (ponovni zagon) m je pa računalnik zapiskal (tak daljši zvok mislim de je zapiskal samo enkrat :S) ampak zagnal se pa je samo slike ni kazal sem grafično dal ven in nazaj ne dela z RAM-om sm naredil isto več pa ne vem. Imam ASUS A8NE-FM plato pa Gigabyte Nvidia geForce 6600GT
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
ja sam jst nimam te sreče:S
sm že vse vn izklopo pa še enkrat not dal vsak RAM posebi probal (mam 2 not) pa mi še zmer piska ka pržgem in ne vidm slike:S
sm že vse vn izklopo pa še enkrat not dal vsak RAM posebi probal (mam 2 not) pa mi še zmer piska ka pržgem in ne vidm slike:S
ne pržgat gre ko slisim vse sam slike jst ne vidim
kar se pa piska tice morm pa enkrat bol pozorn poslušat ker kokr vem ti to pove kaj je narobe an?
sicer se slisjo neki mali premori kokr da je en res dolg pol pa 2 cist kratka (ka je to drgac) ampak nism sigurn vam povem jutr
pa a ni to odvisn od plate?
kar se pa piska tice morm pa enkrat bol pozorn poslušat ker kokr vem ti to pove kaj je narobe an?
sicer se slisjo neki mali premori kokr da je en res dolg pol pa 2 cist kratka (ka je to drgac) ampak nism sigurn vam povem jutr
pa a ni to odvisn od plate?
JIM22 ::
Na temle linku maš dol pod award bios beep codes, napisan kaj pomeni 1 dolg pa 2 kratka piska.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Husqvarna ::
Najbolj simpl ugotovit kaj ti piska je takole. Daj ven rame, zaženi PC in poslušaj pisk, nato daj rame notr in grafiko ven, poslušaj pisk. Če sta piska enaka potem je težava v ramu, če pa v drugem primeru piska drugače je problem v grafiki/agp slotu. Oba piska primerjaj s piski, ki nastanejo, če imaš notri in grafo in ram.
Poročaj.
Poročaj.
ma ne en dolg pa 2 kratka to je grafična sm tud dans resetirou bios nima veze sm vsak ram posebi dajal not je blo vse isto jutr se dobim eno grafo od prjatla pa pogledam ce na tisti dela poslem tole na jesenice:D
JIM22 ::
Jap, probi eno drugo grafično, ko deluje 100%. Ti pa tud svojo sprobaj v drugem kompu.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ga-ex38-ds4Oddelek: Strojna oprema | 638 (554) | filip007 |
» | Pomoč prosim: 2 dolga piska zaporedomaOddelek: Pomoč in nasveti | 811 (694) | R-S-LoVe |
» | Problem po čiščenju računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1946 (1161) | solatko |
» | 2kratka in en dolg pisk s plateOddelek: Strojna oprema | 1387 (1242) | jackorsen88 |
» | racunalnik ne dela (pisk)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (2097) | Azrael |