» »

Več težav

Več težav

kapNemo ::

Mam nekaj problemov, pa jih ne znam sam rešit. Upam, da mi bo kdo pomagal.

1. v Win XP sem mel samo en račun in to je bil originalni administratorski. Zdaj pa sem si naredil še en račun z administratorskimi pravicami in mi je originalnega administratorja kar nekam zbrisalo. Sicer še mam vse stvari v mapi Documents, samo bi rad odločal, kaki račun bi rad mel. Pa tudi uTorrent sem mel na namizju, zdaj pa mi je vse torente zbrisalo.

2. Ta težava je povezana s prejšnjo. Ko hočem uporabljat ATI CATALYST Control Center, mi javi : " You do not have permission to change CATALYST Control Center settings. Please contact your administrator for further help." Nimam pojma, kak se naj tega rešim.

Hvala, kdorkoli mi bo lahko pomagal.

primzx ::

Za prvo nevem točno kaj sploh hočeš. Za drugo pa desno na ikono "ati cataly..." in izberi RUN AS ali zaženi kot.. potem te praša spodej za user pa pass od administratorja(to vendarle veš še?) vpišeš notr in aplikacijo ti bo zagnalo, ker ga je zagnal administrator(ti).

lp

primzx ::

Za prvo nevem točno kaj sploh hočeš. Za drugo pa desen klik na ikono "ati cataly..." in izberi RUN AS ali zaženi kot.. potem te praša spodej za user pa pass od administratorja(to vendarle veš še?) vpišeš notr in aplikacijo ti bo zagnalo, ker ga je zagnal administrator(ti).

lp

kapNemo ::

Mogoč nisem bil dovolj natančen: Mam notebooka. Na začetku sem se v XP lahko prijavljal s pomočjo prstnih odtisov. Odkar mam nov administratoski račun se več ne morem in niti HP ProtectTools Security Managerja ne morem več zagnat, ker ko ga, mi javi napako, da je Win XP odkril napako in če hočem, lahko podatke pošljem Microsoftu ... itd.(sranje v glavnem)

primzx ::

Se pravi se tud prjavit ne moreš več v OS?kako je kej s tvojo garancijo laptopa? Probaj še v SAVE mode.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: primzx ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win7/ run as administrator

Oddelek: Operacijski sistemi
7618 (596) feryz
»

V Safe modu ni dostopa do particije

Oddelek: Operacijski sistemi
272706 (2497) k4vz0024
»

Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računa

Oddelek: Pomoč in nasveti
213455 (3179) gorenjc
»

Win XP Uporabniško geslo - problem

Oddelek: Operacijski sistemi
202242 (1983) jahtba
»

Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
535509 (5509) gumby

Več podobnih tem