Forum » Kaj kupiti » Nakup digitalnega pisala
Nakup digitalnega pisala
iNN ::
Pozdravljeni!
Zanima me kje v slo. bi se dalo dobiti digitalno pisalo. V nobeni "znanih" štarcun ga nisem zasledil, zanima me tudi ce ima kdo z takimi izdelki kaj izkušenj. Oziram se pa za logitechovim io2, obstaja še kaj drugega? Kvaliteta ? Cena?
Vnaprej hvala za odgovore.
Zanima me kje v slo. bi se dalo dobiti digitalno pisalo. V nobeni "znanih" štarcun ga nisem zasledil, zanima me tudi ce ima kdo z takimi izdelki kaj izkušenj. Oziram se pa za logitechovim io2, obstaja še kaj drugega? Kvaliteta ? Cena?
Vnaprej hvala za odgovore.
==
bluefish ::
nekaj časa nazaj je bila na ST novica o pisalu, ki shranjuje zapisano s pomočjo stvarce, ki jo priključiš na bilokateri list papirja. Malo poišči po arhivu.
Tvojo izbiro pa prodajajo pri izishop-u. Slabost tega pisala pa je, da potrebuje poseben papir in boš tako imel še dodatne stroške po nakupu.
Tvojo izbiro pa prodajajo pri izishop-u. Slabost tega pisala pa je, da potrebuje poseben papir in boš tako imel še dodatne stroške po nakupu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakovost spominskih modulov PatriotOddelek: Kaj kupiti | 956 (831) | balocom |
» | TV tuner za Panasonic Plazmo TH-42 PWD6?Oddelek: Zvok in slika | 1206 (1115) | Valentin |
» | Zunanji trdi disk za notebookOddelek: Strojna oprema | 1857 (1758) | SimplTech |
» | Wireless ojačitevOddelek: Omrežja in internet | 2009 (1824) | kiFni |
» | vrednost karticeOddelek: Kaj kupiti | 1279 (1066) | Jan987 |