Forum » Kaj kupiti » Nakup digitalnega pisala
Nakup digitalnega pisala

iNN ::
Pozdravljeni!

Zanima me kje v slo. bi se dalo dobiti digitalno pisalo. V nobeni "znanih" štarcun ga nisem zasledil, zanima me tudi ce ima kdo z takimi izdelki kaj izkušenj. Oziram se pa za logitechovim io2, obstaja še kaj drugega? Kvaliteta ? Cena?

Vnaprej hvala za odgovore.
Zanima me kje v slo. bi se dalo dobiti digitalno pisalo. V nobeni "znanih" štarcun ga nisem zasledil, zanima me tudi ce ima kdo z takimi izdelki kaj izkušenj. Oziram se pa za logitechovim io2, obstaja še kaj drugega? Kvaliteta ? Cena?
Vnaprej hvala za odgovore.
==

bluefish ::
nekaj časa nazaj je bila na ST novica o pisalu, ki shranjuje zapisano s pomočjo stvarce, ki jo priključiš na bilokateri list papirja. Malo poišči po arhivu.
Tvojo izbiro pa prodajajo pri izishop-u. Slabost tega pisala pa je, da potrebuje poseben papir in boš tako imel še dodatne stroške po nakupu.
Tvojo izbiro pa prodajajo pri izishop-u. Slabost tega pisala pa je, da potrebuje poseben papir in boš tako imel še dodatne stroške po nakupu.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kakovost spominskih modulov PatriotOddelek: Kaj kupiti | 1052 (927) | balocom | 
| » | TV tuner za Panasonic Plazmo TH-42 PWD6?Oddelek: Zvok in slika | 1323 (1232) | Valentin | 
| » | Zunanji trdi disk za notebookOddelek: Strojna oprema | 2046 (1947) | SimplTech | 
| » | Wireless ojačitevOddelek: Omrežja in internet | 2145 (1960) | kiFni | 
| » | vrednost karticeOddelek: Kaj kupiti | 1374 (1161) | Jan987 |