Forum » Programska oprema » active webcam ne zaznava gibanje....
active webcam ne zaznava gibanje....
matrix2 ::
preizkusil sem nekaj programčkov za nadzorno kamero, nekako pa sem se odločil za programček ˝active webcam˝. Vendar mi nekako noče delovati pravilno, včasih se ob premikanju najmajnše veje vključi alarm in prične snema, spet drugič lahko nekdo normalno hodi mimo pa se ne vključi snemanje. Trenutno imam občutljivost nastavljeno na 99% saj drugače sploh ne zaznava in snema to pa mi je bistvenega pomena. Ko spremljam gibanje po monitorju vidim da program zaznava gibanje saj se pojavi polno kvadratekov, vendar se alarm in snemanje kljub temu ne vključi... Razdalja do premikajočih objektov je cc. od 10-20m...
Če kdo uporablja ta programček bi prosil za pomoč. Lahko mogoče tudi kakšen praktičen nasvet, saj so si programčki zelo podobni.
Če kdo uporablja ta programček bi prosil za pomoč. Lahko mogoče tudi kakšen praktičen nasvet, saj so si programčki zelo podobni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25226 (5729) | refosk |
» | nadzorne video-kamereOddelek: Kaj kupiti | 6893 (6307) | [D]emon |
» | Kateri fotoaparat za snemanje videa tekačevOddelek: Kaj kupiti | 2507 (2266) | bdoxx |
» | video nadzorna kamera??Oddelek: Zvok in slika | 3031 (2836) | matrix2 |
» | Preprost "alarm"Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2459 (2075) | MihaFirst |