Forum » Pomoč in nasveti » usb 2.0 porti
usb 2.0 porti
benjaminnaj ::
Živijo!
Moj računalnik mi je do nedavnega zaznal vse usb ključe in printerje, ki sem jih prikljaplal na usb porte.... Sedaj pa sem priklopil usb polnilec za telefon, ki mi dela, vendar mi zaradi tega ne vzpostavi povezave z tiskalnikom ali usb ključem. Kaj bi lahko bilo narobe???
Res nimam pojma kako bi lahko to uštimau zato prosim če kdo ve kaj bi lahko naredil....
(računalnik sem že restartal, v lastnostih piše da usb porti delujejo pravilno)
Moj računalnik mi je do nedavnega zaznal vse usb ključe in printerje, ki sem jih prikljaplal na usb porte.... Sedaj pa sem priklopil usb polnilec za telefon, ki mi dela, vendar mi zaradi tega ne vzpostavi povezave z tiskalnikom ali usb ključem. Kaj bi lahko bilo narobe???
Res nimam pojma kako bi lahko to uštimau zato prosim če kdo ve kaj bi lahko naredil....
(računalnik sem že restartal, v lastnostih piše da usb porti delujejo pravilno)
Lucio ::
polnilec ti pokuri preveč elektrike in zato ti ostalo ne dela. Si probal priključit na USB naprave brez priključenega polnilca?
Sem izklučil polnilec pa še zmeraj ne dela. Sem mislil da sem kaj prekuril vendar polnilec dela kadar koli ga priključim, ostale usb povezave pa ne, klub temu da polnilec ni več priključen.
virusss8 ::
si že ugotovil kaj je krivo...sam se namreč že dober mesec soočam s podobnim problemom in mi ga nikakor ne uspe rešit
Tux is my best pal!
Sem ugotovil. No na servisu so. Skuril sem čip na matični. Tako da so mi za cca. 10€ vstavili nov čip s novimi porti, tako da imam sedaj urejeno. To je bila najcenejša rešitev. Najboljša a nekoliko dražja pa bi bila če bi kupil novo mama plato...=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polnenje telefona brez polnilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4780 (3895) | louser |
» | (Ne)originalen polnilecOddelek: Mobilne tehnologije | 3690 (3095) | Lonsarg |
» | USB polnilci - delujočiOddelek: Strojna oprema | 6783 (5837) | klinker |
» | Za Evropo enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13733 (11718) | Pyr0Beast |
» | Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12166 (9008) | SmeskoSnezak |