Forum » Kaj kupiti » rabim mnenje o prenosniku
rabim mnenje o prenosniku
sebanakis ::
Prijateljica bi si želela kupiti prenosnik, ki ga je videla v hoferju, kjer je njegova cena 700 €. Ker sem sam pregledal, kaj je vse v njem, me zanima še vaše mnenje o tem. Rabi ga za tehnično risanje v autocadu, ima brezzični internet, 2 gb rama, 160 gb diska, wisto, intel pentium dual core procesor 1.86 ghz, grafična 128 mb od intela.
kakšno je vaše mnenje o tem??
prosim za iskren odgovor
hvala lepa
sebastjan
kakšno je vaše mnenje o tem??
prosim za iskren odgovor
hvala lepa
sebastjan
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
opeter ::
Na Medion prenosnika misliš, ne?
Za vse našteto bo zgoraj opisani prenosnik več kot dovolj. Po mojem je zelo dober nakup.
Za vse našteto bo zgoraj opisani prenosnik več kot dovolj. Po mojem je zelo dober nakup.
ja mislim na medion, skrbelo me je samo zaradi grafične kartice, vendar sem ugotovil, da je 128mb shared, tko da za njeno potrebe več kot dovolj, saj riše v avtocadu načrte za hiše in podobno. hvala za odgovor
lapajne ::
kk se pa riše u avtocadu? js sm se zajebavu 2 dni pa nč nism zaštekov...a je to šla na kkšn tečaj?
ona je študentka na fakulteti za arhitekturo, drgač pa majo tm razpisane tečaje, pa se lahko priključiš k skupinam
opeter ::
cilic1, vseeno je ali kupiš HP-ja, Lenovo, Apple-a (MacBook, ne Pro) ipd. saj se vsi izdelujejo v istih tovarnah na Kitajskem. Znamka Medino ni tako slaba.
Sicer pa je to subjektvino mnenje. To da te vleče neka znamka ne pomeni ama ništa, saj nima več nobene povezave s kvaliteto (vsaj ne tako globoko kot pred desetletjem/i)
Sicer pa je to subjektvino mnenje. To da te vleče neka znamka ne pomeni ama ništa, saj nima več nobene povezave s kvaliteto (vsaj ne tako globoko kot pred desetletjem/i)
MEDENA ::
spet en LOL hofer akcije.
http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
dost diska, dober proc, dobra grafa, dobra cena.
http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
dost diska, dober proc, dobra grafa, dobra cena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
primzx ::
Ali bo ACAD uporabljaja 2D al tudi 3D?. Ker če je odgovor pritrdilen, potem je ta grafa za en K****.
Kolikor sem seznanjen tudi 3D! potem je bolje da ji ga odsvetujem ali se da z njim delat????
bad_gams ::
Mene pa zanima če ima zgoraj omenjeni računalnik BLOOTOOTH. V primeru da ga nima obstaja kakršnakoli možnost da bi ga "vgradil" v prenosnik.
bond007 ::
Ta iz hoferja ma tut 3 leta garancije (comtron 1 leto), pa windowse dobiš zraven, poleg tega je lažji ko ta iz comtrona, ima več rama, boljšo proc, večji disk, da o malenkostih kot je vgrajena web camera, priložena torbica in miška niti ne govorimo
Ima pa ta comtronov dosti boljšo grafično - ampak če ne igraš iger to niti ni pomebno.
ČE bi jst kupoval bi šel oba sprobat - odločilno bi bilo kakšne kvalitete je ekran in ohišje pri obema...
Ima pa ta comtronov dosti boljšo grafično - ampak če ne igraš iger to niti ni pomebno.
ČE bi jst kupoval bi šel oba sprobat - odločilno bi bilo kakšne kvalitete je ekran in ohišje pri obema...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik iz Hofer-jaOddelek: Kaj kupiti | 16012 (4563) | MIRAN67 |
» | nakup PCja - Hofer ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8249 (5136) | MadMax |
» | Nov i3 komp (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14573 (12230) | opeter |
» | Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9407 (5998) | Vorlon |