Forum » Pomoč in nasveti » Čiščenje spraskanega glasbenega dvdja
Čiščenje spraskanega glasbenega dvdja
OldSkul ::
Jou,
mam en problemčič In sicer en glasbeni dvd se mi je preveč spraskal (to so tiste bolj površinske praske, ne globoke). Pozna kakšno metodo oz. če se da kje kupit kakšno čistilo? (po možnosti v Sloveniji)
Aja, zobna pasta ne dela
mam en problemčič In sicer en glasbeni dvd se mi je preveč spraskal (to so tiste bolj površinske praske, ne globoke). Pozna kakšno metodo oz. če se da kje kupit kakšno čistilo? (po možnosti v Sloveniji)
Aja, zobna pasta ne dela
LedStorm+++ ::
Pobarvaj pogon z barvnim sprejem (siv, bel...) odvisno kake barve komp maš. Jaz sm belga spremenu v srebrnega . Postopek sprejanja
Pingvin :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LedStorm+++ ()
Redorange ::
Jst sem videl filmček ko majster z radirko poradira po celem dvd-ju(kao da zapolni praske).
Uglavnem poradiraš in potem z eno čisto krpo pobrišeš.
Enkrat sem dobil dvd(video) od videoteke in ni predvajalo in sem poradiral in mi je pomagalo.
Videl sem tudi z zobnopasto ja.
Na metacafe če se ne motim
lp
Uglavnem poradiraš in potem z eno čisto krpo pobrišeš.
Enkrat sem dobil dvd(video) od videoteke in ni predvajalo in sem poradiral in mi je pomagalo.
Videl sem tudi z zobnopasto ja.
Na metacafe če se ne motim
lp
OldSkul ::
No evo, naprej sem dvd namazal z "arfom" in pustil nekaj minut. Nato sem to spucal z vodo in nato še nekaj minut s pasto. Nato sem še to lepo spucal z vodo in zdaj dela bp. Hehe faj.
LedStorm+++ ::
Ups a DVD je biu sprskn, nism pogledu dobro... sm mislu DVD predvajalo da je sprskno da bi šou pofarbat
Pingvin :-)
Bojevnik ::
Slišal sem, da se da z zelo finim "šmirgl" papirjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bojevnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje popravijo spraskan DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3722 (1494) | filip007 |
» | Mobitel v snegu, kaj storiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3207 (2055) | ziga1990 |
» | Resevanje politega Thinkpada (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4497 (3122) | maia |
⊘ | Strupen fluor (fluorid) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12724 (10378) | WarpedGone |
» | poškodovan cd - kdo popravlja?Oddelek: Strojna oprema | 2346 (1980) | Randomm2 |