Forum » Pomoč in nasveti » Ko igram igrice se mi comp resertira?!
Ko igram igrice se mi comp resertira?!
davorin77 ::
No tako je.. po cca 1,5 leta me je primla želja po igranju igric... no končno si eno online potegnem dol (war rock) in se prijavim. nato igram 5min in računalnik se ugasne! potem morem računalnik izklopit iz elektrike za 30sec in šele nato se mi prižge nazaj...
bi lahko bil kriv napajalnik? ventilatorji? prosim pomagajte!
bi lahko bil kriv napajalnik? ventilatorji? prosim pomagajte!
Bojevnik ::
Jaz bi rekel ali se ti napajalnik ali grafična pregrevata ali je pa RAM(glede da moraš čakat 30sec da se spet vklupi).
delfinus ::
Povej nam kaksno konfiguracijo sploh imas. Sam bi najprej poskusil z malenkostnim dvigom voltaze na CPU in MEM, kljub temu, da ne navijas nic verjetno. lp, D.
hvala, ker si me spomnil na konfiguracijo! na igri sem imel najboljšo grafiko... samo to sem si naredil avtomatsko, zato ki mam na prenosniku boljšo grafično.... in zdej sem si dal na medium in je ok!
najlepša hvala!
najlepša hvala!
ja konfiguracijo v igrici sem si dal na low in barvo na 16 bit... in s tem sem si samo podaljšal cas igranja (iz 1min na cca 7min..., kar je pa še vedno pre malo!)...
še eno vprašanje offtopic/ se da na win vista zagnat datoteko, v "sistemu od win xp")
še eno vprašanje offtopic/ se da na win vista zagnat datoteko, v "sistemu od win xp")
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 5492 (4993) | opeter |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4272 (3503) | Pyr0Beast |
» | Call of Duty pomočOddelek: Igre | 2710 (1970) | Kaličopko |
» | Grafična karticaOddelek: Igre | 862 (752) | muzičar |
» | Giants !!!Oddelek: Igre | 1261 (1089) | {CoOoLeR} |