Forum » Omrežja in internet » CNET TV cel zaslon?
CNET TV cel zaslon?
c00L3r ::
Že kak mesec ali dva spremljam prispevke/oddaje na CNET TV. Prejšnji teden pa so zamenjali izgled strani na 2.0 Beta. Zdaj ne morem oz. ne najdem gumba, da bi lahko gledal video čez cel zaslon (celo okno). Sem jaz slep ali res ni gumba. Zadeva se mi zdi super, vendar nočem gledat v 8 cm oknu, če mam 19" ekran
Kaj res noben ne ve? Je vsaj kdo probal it na cnet tv in poskušal najt gumbek za celookenski način?
Ibex ::
Ja taka je situacija ena opcija je da vsak clip posebi dol potegneš in si ogledaš z videom predvajalnikom. Je pa še druga jih v četrtek pokličeš ob 22:00 in jih v živo vprašaš, če lahko dodajo to opcijo.
Vsak video posebej dol je malce nepraktično, ker gledam 8 videov zaporedoma. Lahko bi jih pa poklical v oddajo Zadnjič je en nemec (po glasu otrok) klical in nekaj jamral. Jaz nisem nič razumel. V glavnem, moje vprašanje sem postavil še na CNET Forum, pa da vidim, kaj tam pravijo...
Ibex ::
Ja sem gledal en mulc iz Nemčije je klical. Torej njihova številka je 1-888-900-CNET zdaj ne vem če bom pravilno napisal če kličeš iz Slovenije k njim bi torej moralo biti tako +1-415-1-888-900-2638
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ibex ()
Klical ne bom, ker je malo drago Plačljivega Skype-a pa nimam. Sem pa dobil odgovor na moje vprašanje na CNET forumu. Kmalu bo fullscreen pravijo... Samo mislim WTF!? Na to bi jaz prvo pomislil, če bi delal takšno storitev, kasneje bi se ukvarjal z razvrščanjem po kategorijah. Ali pa bi dal možnost uporabe stare različice strani, to novo 2.0 (ki ji sami pravijo BETA), pa samo kot testno.
Do zdaj so mi bili super, zdaj pa so se mi grdo zamerili.
Do zdaj so mi bili super, zdaj pa so se mi grdo zamerili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj ponuja največ za svoj denar?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4427 (2518) | Shegevara |
» | Združitev CPU in GPU leta 2008?Oddelek: Novice / Procesorji | 3922 (3167) | Senitel |
» | Vsebina sedaj prodane domene mp3.com bo uničenaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2405 (2405) | Uporabnik |
» | Po IBM-u še Sun...Oddelek: Novice / Procesorji | 2545 (2545) | mh8759a |
» | Tezave z BINDomOddelek: Omrežja in internet | 1620 (1550) | Seadoo |