Forum » Zvok in slika » mp3 player z podporo .cue fileov
mp3 player z podporo .cue fileov
DrDeeJay ::
Zanima me kateri mp3 playerji podpirajo zmiksane mp3je (da je cel album zripan v 1 mp3 z .cue fileom) da lahko potem preskakuješ po komadih tudi znotraj mp3ja. A iPOD nano podpira to?
Binji ::
kolikor vem je cue fajl ponavadi v duetu z bin fajlom, ki je pa image cdja oz dvdja. Ali obstaja se kak format za cue, ki mi je neznan?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
.cue file maš tut pr mp3jih...pri cdjih ala deejaytime ki so zripani v 1 mp3. Sej v tem .cue fileu je u bistvu samo text ki pove kdaj se nasledn komad začne itd. V nerotu si potem tut zapečeš ta .cue file in je pol na cdju posneto zmiksano - brez presledkov. In kot je zavajon napisal lahko v winampu s tem dodatkom preskakuješ potem po komadih znotraj tega zmiksanega mp3ja. Zanima me če to omogoča tut kak portable mp3 player kot je iPOD nano.
Ok ne podpira .cue fileov. A uporabljate kakšen drug program kot je iTunes za snemanje glasbe z in na ipod?
grisin ::
Mogoče odgovarjam v malo (pre)staro temo..
Ampak, je mogoče na trgu že kakšen prenosni mp3, ki to podpira in ki ima zmerno ceno?
Ampak, je mogoče na trgu že kakšen prenosni mp3, ki to podpira in ki ima zmerno ceno?
Dri3r ::
Zakaj bi komplicaral? Vse kar rabiš je mp3 splitter, da si zrežeš mp3 glede na .cue datoteko.
Lp
Lp
dri3r
Okapi ::
Fora je v tem, da imaš vse v eni datoteki, da ni prekinitev med komadi (ali deli skladbe).
O.
O.
Kakšni predlogi mogoče?
Imam Teac-a mp-450, še prej pa Apacerja, pa mislim, da sta oba imela prekinitve. Tako da karkoli do 70€ bi bilo super!
Imam Teac-a mp-450, še prej pa Apacerja, pa mislim, da sta oba imela prekinitve. Tako da karkoli do 70€ bi bilo super!
Naabo ::
Mogoče najdeš odgovor na temle linku.
PS: Mislim da boš težko našel mp3 player s podporo cue fajlov. Glede na sam format (mp3), bo med razdeljenimi komadi vedno slišna pavza, obstajao očitno le playerji, ki ne dodajajo dodatne tišine.
PS: Mislim da boš težko našel mp3 player s podporo cue fajlov. Glede na sam format (mp3), bo med razdeljenimi komadi vedno slišna pavza, obstajao očitno le playerji, ki ne dodajajo dodatne tišine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Naabo ()
Hvala za link :)
Sem ugotovil, da bo še najbolj praktično če najdem kak player kamor lahko naložim rockbox in trenutno mi je še najbolj všeč Sansa e/c 200.
Hvala!
Sem ugotovil, da bo še najbolj praktično če najdem kak player kamor lahko naložim rockbox in trenutno mi je še najbolj všeč Sansa e/c 200.
Hvala!
ender ::
Od predvajalnikov za Windows ima podporo za .cue datoteke foobar2000 (pazi samo, da je v CUE datoteki navedena pravilna datoteka z zvokom).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Naabo ::
Mislim da grisin sprašuje po hardware predvajalniku. Za software to sploh ni problema (winamp z ustreznim pluginom dela brez problema)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flac fileOddelek: Programska oprema | 1495 (1418) | Benssi |
» | iso fileOddelek: Programska oprema | 2304 (2096) | basinc |
» | Best Winamp pluginOddelek: Programska oprema | 2204 (1749) | pajac |
» | kako posnamem več avdio komadov brez presledkaOddelek: Zvok in slika | 2022 (1869) | TylerDurden |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3956 (2973) | Soni |