Forum » Strojna oprema » SD kartica problem
SD kartica problem
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
lebang1 ::
Imam čuden problem s SD kartico.
Kupil sem novo 2Gb kartico, in ko jo ustavim v prenosnik ,ki ima režo za to kartico (win xp), mi napiše da ta še ni formatirana, in se je tudi formatirat ne da... Normalno pa mi dela z neko drugo kartico, ali pa če to novo priklopim na zunanji čitalec kartic na ta računalnik...
Kaj bi lahko bilo narobe?
Kupil sem novo 2Gb kartico, in ko jo ustavim v prenosnik ,ki ima režo za to kartico (win xp), mi napiše da ta še ni formatirana, in se je tudi formatirat ne da... Normalno pa mi dela z neko drugo kartico, ali pa če to novo priklopim na zunanji čitalec kartic na ta računalnik...
Kaj bi lahko bilo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtokamera videi se nočejo predvajatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2502 (2137) | alese |
» | Kupil pokvarjen telefon - garancija ne velja - kaj storiti?Oddelek: Loža | 6902 (5925) | slomakita |
» | Nova grafična kartica za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4428 (3292) | hojnikb |
» | wireless kartica prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1496) | HyperGL |
» | Network cable unplugged (windows XP)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1586 (1330) | CaqKa |