» »

Posodobitev driverjev chipseta

Posodobitev driverjev chipseta

g. Oden ::

Pred nekaj dnevi sem nadgradil sistem (nakup diska+še nekaj ostalih stvari) in naletev na težavo. Gonilniki nabora so namreč inštalirani iz CD-ja, ki sem ga pri nakupu matične dobil zraven, kar pa pomeni, da gre za starejše različice. No, disk se je čudno obnašal (zmrzoval), zato sem pogledal na uradno stran proizvajalca. Zasledil sem, da gre za težave gonilnikov s sata kontrolerjem pri starejši verziji, kar pa naj bi novi gonilniki odpravili. Zato sem šel na nvidiino stran po nove gonilnike, sedaj pa sem pred manjšo težavo. V manualu piše, da naj pred posodobitvijo najprej odstranim display driver, potem pa gonilnik za network adapter. Vse lepo in prav, a kaj potem? A mi ni treba odstranit vse stare driverje nabora npr. IDE controler, PCI driver... Jih bodo novi gonilniki povozili?

Nabor matične plošče je nVidia nForce4, matična pa Foxconn Winast, trdi disk pa Seagate 320GB...
Vsaka pomoč je dobrodošla!

dukenukem ::

prvo unninstall gonilnike za grafo,potem še od plate , restart, potem nove za čipset ,restart nato še za grafo in restart :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ko zaženem igro se sistem resetira?na pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
411918 (1474) micfic
»

Plavi ekran pomoč Flashplayer

253489 (3083) D-PaX
»

install driverjev mi poruši OS

161308 (1092) BmN
»

Nov Računalnik je počasnejši od starega!

111078 (907) KontraCepec
»

Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
845932 (4620) BlackHole

Več podobnih tem