Forum » Kaj kupiti » Kupujem računalnik - katero matično?
Kupujem računalnik - katero matično?
bogii ::
Zdravo!
Odločil sem se za nakup novega računalnika in pri tem rabim kako strokovno pomoč. Potrebujem pomoč pri nakupu matične plošče (podpira naj SLI in quad core procesorje ter DDR2). Ker bom procesor navijal, se išče navijalska plata! Prosim za predloge...cena naj bo nekje 100-200eurov!
Hvala, lp.
Odločil sem se za nakup novega računalnika in pri tem rabim kako strokovno pomoč. Potrebujem pomoč pri nakupu matične plošče (podpira naj SLI in quad core procesorje ter DDR2). Ker bom procesor navijal, se išče navijalska plata! Prosim za predloge...cena naj bo nekje 100-200eurov!
Hvala, lp.
TokioGangsta ::
Po moje je najboljša izbira ta hip ABIT IP35-E za svojo ceno ponuja največ in ima odlične navijalske potenciale.
klik klik
klik klik
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
kobilica ::
Samo da pripomnim...Prakticno SLi se performance zvisa za 25% ali mogoce za 50% in je dobra samo za vecje resolucije.Da ne bos denarja metal stran
Urc ::
Pikasti ? Avtor je lepo napisal, da potrebuje ploščo ki omogoča SLI. Najprej TokioGangsta da povezavo na čist neko X stvar ki nima nobene veze s to temo in potem še vedno vztraja pri svoji Abitki, ki kakor je razvidno nima 2 pci-e rež. Pa WTF... No sej zato je slo-tech pač tak kot je.
Avtor teme si lahko poišče tudi temo o SLI načinu, če ni prepričan o tem kar hoče kupit, ampak očitno je.
Avtor teme si lahko poišče tudi temo o SLI načinu, če ni prepričan o tem kar hoče kupit, ampak očitno je.
bogii ::
Okej najprej hvala za odgovore. Ja SLI način je edino za kar še nisem prepričan (sploh sedaj po tem, kar ste napisali, sem vedno bolj skeptičen glede SLI). Ja pričakoval sem tudi nekaj Gigabytovih plošč vmes, ampak vseeno sem z odgovori kar zadovoljen. Malo sem iz forme glede strojne periferije, ker ni več toliko časa, da bi temu vedno sledil. Če ima še kdo kak predlog pa kar. Aja zraven računalnika bom kupil Dell 2407WFP (in zato sem ciljal na SLI).
ja sori mal sm biu zmeden pa zaspan pa nism vedu da iščeš SLI verzijo abit ip35-e je ne podpira.
Če boš imel pa velik ekran pa se mi zdi dobra izbira HD2900XT 1024mb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7873 (5862) | Goli |
» | Maticna Asus vs gigabyteOddelek: Kaj kupiti | 2083 (1687) | franci |
» | Plata, CPU, ram, grafa...rabim mnenjeOddelek: Strojna oprema | 2000 (1490) | Pegart |
» | High-end kista za 1300€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6712 (5054) | DJ MartiNi |
» | kero matično za intlaOddelek: Kaj kupiti | 2061 (1530) | dukenukem |