Forum » Pomoč in nasveti » Zelo čudna težava z dvd-rom -om, ne predvaja podatkovnih dvd-jev
Zelo čudna težava z dvd-rom -om, ne predvaja podatkovnih dvd-jev
smejko18 ::
Pred kratkim(pred 2 urama) se mi je pojavila zelo čudna težava.
Dvd predvajalnik mi je nehal predvajati podatkovne dvd-je.Predvaja vse ostalo, dvd z igricami(ubistvu ista fora k podatkovni dvd-zapečen na isti način), orginalne dvd-je, navadne cd-je in tut peče mi dvd-je brez problemov.Noče pa mi predvajat recimo dvd-ja na kateremu mam posnete filme ozirimo nadaljevanke, ko vstavim ta dvd mi samo napiše, da je to cd pogon.Skratka nič mi ni jasno
Sem že resetiral računalnik, vendar problem ostaja(ker resetiranje je enkrat rešilo podobno težavo)
Imam pa cd/dvd-rom, pekač od optiarca
hvala za odgovore
Dvd predvajalnik mi je nehal predvajati podatkovne dvd-je.Predvaja vse ostalo, dvd z igricami(ubistvu ista fora k podatkovni dvd-zapečen na isti način), orginalne dvd-je, navadne cd-je in tut peče mi dvd-je brez problemov.Noče pa mi predvajat recimo dvd-ja na kateremu mam posnete filme ozirimo nadaljevanke, ko vstavim ta dvd mi samo napiše, da je to cd pogon.Skratka nič mi ni jasno
Sem že resetiral računalnik, vendar problem ostaja(ker resetiranje je enkrat rešilo podobno težavo)
Imam pa cd/dvd-rom, pekač od optiarca
hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1184) | Okapi |
» | snemanje HD filma na DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1846) | dzinks63 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2845 (2465) | Dusan_HD |
» | Kako posnet DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3247 (3034) | laguna |
» | v winsih ne vidim vsebine DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (751) | Tear_DR0P |