» »

WinXP: zagon "Pomoč in podpora"

WinXP: zagon "Pomoč in podpora"

AndrejNovak ::

Pozdravljeni,
Uporabljam WinXP professional. Opažam, da mi v vrstici Start... ne zažene programa "Pomoč in podpora" (oz. Help and settings v angl. verziji).
Zagon je mogoč le preko "start" - "zagon" in vpisom "Helpctr.exe". Vendar, na tak način mi v programu ne delujejo vse funkcije, izpiše se mi:
"Cannot display the page. The page you are trying to view cannot be displayed. This may be because:
- If you are trying to view this content over the network, there may be network congestion or a problem with your connection.
- There might be an error in the page's address.
- The page might not be available.
Please check your network connection or try another page."

Ali mi lahko kdo svetuje kako "odpraviti" napako pri zagonu programa Pomoč in podpora?
Hvala!

bluefish ::

ne vem sicer, zakaj se ti direktno ne zažene iz start panela. Errorji pa očitno nakazujejo, da so določene vsebine dostopne le ob povezavi z internetom oz. morda si za firewallom in pomoči ne spusti skozi.

AndrejNovak ::

Imam protipožarni Sygate, na katerem imam poti do Help... odprte. Mislim, da je "nezagon" in Pomoči iz panela in neodpiranje strani po vsiljenem zagonu nekako povezana "napaka". Imaš morda še kakšno idejo?

bluefish ::

Nope, tukaj pa žal že odpovem :8) . Morda ima kdo drug še kakšno idejo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi z driverji grafične kartice

Oddelek: Programska oprema
6578 (497) listje123
»

Problem pri prijavi na Slo-Tech

Oddelek: Slo-Tech
61068 (947) smoke
»