» »

x264 Decoding

x264 Decoding

cnZz ::

Delam frag movie (COD2). Zdaj pa ce se mogoce kdo kaj na to spozna ce bi mi pomagal.
Prvo naredim SS iz igra (cl_avidemo 30), pol pa to vse dam v VirtualDub no tuki rabm pomoc... nastavitve za najboljšo kvaliteto...Al pa ce kdo zna to narest ze takoj v vegasu ker mi teh SSjev ne odpre pa da bi pol tam renderou v uncompressed video (pa spet bi potreboval dobre nastavitve) tisto z meGUI pa znam edino ce ima kdo profil za res extremno kvaliteto movieja pa da bi mi poslal:D

Hvala
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

ender ::

h264 ne delat z VirtualDubom, ker le-ta ne zna pisati v MP4 format, AVI pa za to ni primeren.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

cnZz ::

vidim da nimas pojma o x264....
napisal sem da tiste ssje moram prvo renderat skupaj pol pa v vegasu narediti uncompressed avi pol pa z meGUI (ki lahko dela x264 in sem ga tudi omenil) decodiras do konca...
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

SasoS ::

Če te prav razumem bi ti rad prenašal video iz enega programa v drugega v najboljši možno kvaliteti. Take stvari se dela z frameserverjem (virtualdub ima vgrajenega, en tak splošen je pa avisynth), tako da namesto vmesne uncompressed stopnje video kar direkt prenašaš iz enega programa v drugega...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za kodirat video v h.264?

Oddelek: Pomoč in nasveti
233620 (3226) vaščan
»

Shrinkanje TS video datotek

Oddelek: Zvok in slika
51122 (968) technolog
»

Flash v avi

Oddelek: Programska oprema
71189 (1099) kretenosoid
»

VirtualDub - iz .VOB v kateri RAW format?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61039 (975) SasoS
»

Pretvorba posnetka zajetega s tv kartico v .avi

Oddelek: Zvok in slika
141415 (1415) gruntfürmich

Več podobnih tem