Forum » Pomoč in nasveti » Težave s podlogo
Težave s podlogo
TheJack ::
Pred kratkim mi je kolega dal podlogo za miško, ki je ne rabi več (je kupil boljšo). Natančneje tole.
Problem je v tem, ker na zadnji strani ni nobene gume (originalno naj bi menda bila), tako da podloga drsi po mizi, kar je moteče.
Ima kdo morda kakšno idejo, kje bi dobil kakšno dovolj tanko gumo ali kaj podobnega, kar bi lahko prilepil spodaj, da reč ne bi drsela? Na selotejp sem sicer že pomislil, ampak morda obstaja kakšna elegantnejša rešitev (z gumo).
Hvala za predloge.
Problem je v tem, ker na zadnji strani ni nobene gume (originalno naj bi menda bila), tako da podloga drsi po mizi, kar je moteče.
Ima kdo morda kakšno idejo, kje bi dobil kakšno dovolj tanko gumo ali kaj podobnega, kar bi lahko prilepil spodaj, da reč ne bi drsela? Na selotejp sem sicer že pomislil, ampak morda obstaja kakšna elegantnejša rešitev (z gumo).
Hvala za predloge.
Bonis nocet, qui malis parcit.
bluefish ::
seveda obstaja rešitev. Skorajda vsaka trgovina tipa Merkur, Bauhaus,... prodaja gumijaste podloge različnih debelin. Le to ustrezno urežeš in jo z ustreznim lepilom (morda sekundno) prilepiš.
m.i.h.a. ::
eh....en žvečilni dej spodaj pa je problem rešen
mogoče kdo ve kje kupiti teflonske trakove za miško v Lj? online štacune vem da imajo, ampak me ne zanimajo raze, če imajo kje v lj možnost za osebni prevzem
mogoče kdo ve kje kupiti teflonske trakove za miško v Lj? online štacune vem da imajo, ampak me ne zanimajo raze, če imajo kje v lj možnost za osebni prevzem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podloga za miškoOddelek: Kaj kupiti | 5096 (2576) | smacker |
» | Kvalitetna podloga za mišOddelek: Kaj kupiti | 1884 (1757) | infiniteLoop |
» | Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8951 (6566) | Sc0ut |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2613 (1617) | glinik |
» | Homemade mouse pad?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2036 (1834) | Spajky |