» »

Yamaha CRW3200E pekač

Yamaha CRW3200E pekač

TechFreak ::

Trenutno imam namen zamenjati svojega Mitsuija 4×4×24 (ki je sicer car med 4kratniki) za mal hitrejšo pečico, pri tem pa me zanima naslednje:

Razmišljam o nakupu najnovejše Yamahe CRW3200E za katero pravijo, da je tehnološko najbolj napreden (beri veliko veliko nove tehnologije), pa tudi cena se mi ne zdi pretirana (44 K).

Zanima me glede na vaše izkušnje, za katero zadevo je boljše razkirat - Plextorja 24×10×40 (50K) ali nekoliko cenejšega, a vseno zelo hvaljenega Teaca (38 K).

p.s.: imam XP-je

LP, Matjaž

tedybear ::

Jaz bom rekel LG 32/10/40 8 MB bufferja....

humanoid ::

Včeraj sem naročil Yamaho retail model, cena je 39900 SIT v AGT-računalniki.

Eric Cartman ::

Zanc sm kupu tole yamaho in mi je dokaj usec. Mal me je sicer prodajalc zajebu in mi jo prodal za 5k vec ampak ok. Kokr vidm je zdej cena v JAE 38, 39K in pomoje se stvar definitivno splaca. Ma modro LED diodo, ki je kao hit samo mi ni usec ker je skoz przgana in sveti nekam bledo modro, skoraj belo. Potem ko zacne brat al pa pisat pa lepo modro utripa. V primeru tezav (ki jih ni;) utripa oranzno. Kupil sem bulk varianto, ki (ce me prodajalc ni zopet zajebal) vsebuje CD-RW in navodila. Ni nobenih kablov, tko da ce nimas doma na to definitivno pazi. Nero 5.5.3 mi je pekac najdu brez problema, samo je bil bundeled in je delal samo na LiteOn pekac (ki tudi ni slaba izbira). To je se mi zdi prva verzija ki je imela podporo za ta pekac. Moj 1998 rojeni AMD K6II-300 jo brez problema prebavi, 8MB bufferja je vec kot prevec. Fora 3200E je, da skoraj sto procentno dela po napisanih specifikacijah in to mi je zelo vsec. Zdejle sem lih sredi formata in je nisem se prevec probaval, tko da ce ces vedet vec se mal pocaki. LP
mum can I watch american gladiators?

humanoid ::

Malce sem razočaran nad oceno na tej strani. Res da sem jo dobil danes ampak sem takoj probal kako deluje in posen 4 ploščke pa ni bilo nobene napake.

To je vprašanje za vse, ki to enoto imajo. Ali se vam je kdaj pekač uničil plošček in ali ste imeli kakšne težave?

edis20 ::

Jst sem jo kupu pri podjetju HOW-TO d.o.o. 041/898-248, če bi se slučajno odločil zadeva je pa fuuullll dobra. Avdijo cdje posname tok dober da res sam gledaš. Z novo tehnologijo, ki očisti šume in ojača visoke in niske tone. Poslušam jih v avtu in res super ne hvalim preveč :)
Sicer sem pa testiru oba naenkrat in jamaho in plexterja plekster čisto malo hitreje bere zato ma jamaha zelo boljši seek time pa še avdijo boljš zapeče.
Upam da se boš pravilno odločil aja cena v prej omenjenem podjetju je 39.000sit
Moj tel.:če te še kaj zanima je 031/235-860

TechFreak ::

Zanimivo, da imate tako dobro mnenje o tej pečici, ko pa avtorji testa, ki je objavljen na SLO-Tech-u niso lih najbolj navdušeni nad njo...

Eric Cartman ::

Kot sem ze prej omenil me je prodajalec zajebal za okol 4K, pravzaprav nic posebnega, nej gre za ta dnar na morje. Sam nej mi eden od zaposlenih v firmi ne dela tle se reklame.

Data verification napako iz testa lahko potrdim, ne morm pa rect da mi je unicla kak CD :) Racunalnik sicer po vgradnji ne dela vec tko kokr bi mogu (problem s CD-ROMom), ampak nism se preprican v napako. Ko bom zadevo enkrat stestiral v normalnih pogojih, bom lahko povedal vec. Moja ocena, zaenkrat 6.
mum can I watch american gladiators?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
614008 (3268) Oblivion
»

Kateri pekač kupiti ?

Oddelek: Kaj kupiti
351845 (1397) Dami
»

Pečica

Oddelek: Kaj kupiti
341835 (1208) humanoid
»

kateri cdrw zapisovalnik od teh???

Oddelek: Kaj kupiti
452014 (1452) Quickbeam
»

Kateri 24x Snemalnik ?

Oddelek: Kaj kupiti
271489 (1170) lukslo

Več podobnih tem