Forum » Omrežja in internet » ukinjen račun na gmailu??
ukinjen račun na gmailu??
primmy ::
Danes ko sem se želel vpisati v gmail mi javi napačno uporabniško ime ali geslo. Včeraj sem se še normalno vpisal, danes pa kot da bi mi kdo spremenil geslo ali pa da je bil moj račun ukinjen. Naslov na gmailu sem imel na parih trackerjih v katere se sedaj ne morem prijaviti ker mi javi, ker mi javi da je username oz. geslo napačno in ko kliknem da sem pozabil geslo in vpišem moj naslov da mi pošlje novo geslo mi napiše da tega naslova ni v njihovi bazi...nimam blage kaj nj nardim...prosim za pomoč!
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
šumnikov nimam v geslu, verjetnost da mi je kdo zamenjal geslo je zelo majhna ker se enostavno nism vpisoval na računalnikih ki jih ne poznam. Včeraj ob polnoči sm se še lahko vpisal, danes pa ne več. Vpisat sm se probal iz treh kompov in dveh različnih IP-jev pa je vse isto...
med drugimi sm (bil) tud član te strani...sm slišal da so imeli neka sranja z gesli...ja na gmailu sm mel enako geslo, pa še kje drugje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primmy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A še komu nagaja Yahoo Mail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 756 (613) | solatko |
» | vdor hekerjev v gmailOddelek: Pomoč in nasveti | 2725 (2405) | grinhorn33 |
» | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3452 (2710) | Mesar |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1690 (1567) | naKljuchni |
» | Vdor v facebook in gmailOddelek: Informacijska varnost | 13941 (13423) | MP10 |