» »

Bluehost.com

Bluehost.com

flasha ::

Pozdrav,

Zanimajo me vaše izkušnje z tem hostingom (je res to kar ponujajo pač tolk porstora BW,... al je sam laž pa ti pri 1GB delejtajo tvoj račun?). izbiral sem med bluehost in servage (za katerega sem na netu prebral same kritike) tako sem se odločil za bluehost.com pa me zanimajo vaše izkušnje (iz prve roke) kak je s tem če gostim npr. 6GB mp3 (za lastno uporabo seveda) je dovoljeno Streaming Audio, je dovolj hiter hosting za povprečne strani?,... - nasploh vaše izkušnje, mogoče priporočate kak drug hosting?

Hvala za odgovore v naprej
LP Nejc

Bakunin ::

a si moral to slovnicno skropucalo prav trikrat napisat' ?

habermas ::

bluehost meni dela hitro in brez problemov...

Ne bodo ti brisali računa. če boš upošteval splošne pogoje ko boš najel hosting.

Problematična je prevelika obremenitev serverja z raznimi aplikacijami, skriptami, aktivnimi zadevami, ki niso primerne za shared hosting...

OldSkul ::

Jst imam servage.net in dela še kr no. Sicer imajo neke mysql omejitve ter včasih se stran noče connectat na database, drugače dela dobro. Imam na njihovem serverju cirka 6gb podatkov in ogromno strani.
Sicer bi raje mel slovenski hosting, samo je cena prevelika jst pa preveč prostora porabim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izdelati spletno stran za shranjevanje datotek na Wordpress-u?

Oddelek: Izdelava spletišč
91472 (1070) flyby
»

Kateri web hosting za blog?

192117 (1596) garg
»

Optimalno gostovanje za joomlo?

476483 (4015) jelly
»

agej hadžiselimović