Forum » Loža » Laserska operacija oči - Gorica
Laserska operacija oči - Gorica
direktna ::
Mene zanima ali si je že kdo dal operirati oči v Gorici (klinika Vid) in kakšne so bile izkušnje?
Sama sem bila na pregledu in sem primeren kandidat (pravzaprav šolski primer) za tako operacijo (ustaljena diptrija ipd.), samo prijaviti se moram in po opravljeni operaciji plačati 1050 evrov po očesu. Doktor pravi, da mi spravi dioptrijo na 0.
Zdaj moram samo zbrati pogum...
Hvala:
Sama sem bila na pregledu in sem primeren kandidat (pravzaprav šolski primer) za tako operacijo (ustaljena diptrija ipd.), samo prijaviti se moram in po opravljeni operaciji plačati 1050 evrov po očesu. Doktor pravi, da mi spravi dioptrijo na 0.
Zdaj moram samo zbrati pogum...
Hvala:
luky ::
Povej koliko imaš sedaj dioprtijo in ali rabil očala za blizu in daleč al kakšen drug pripomoček.
lp.
lp.
krneki0001 ::
Sodelavec je šel operirat obe očesi. Iz -18 so mu spravili dioptrijo na 0, tako da sedaj brez očal vidi odlično.
Gwanaroth ::
Kar pojdi, kar. Dr. Šalamun je, kar se očesnih zadev tiče, prva liga.
Lights often keep secret hypnosis..
Oxford ::
Živjo!
Sicer me ne moti toliko, da se razpravlja o isti svari dveh temah, toda prosil bi, da vse 'pouste' tule moderatorji prestavijo SEM. Čez čas bo težko najti tole temo. Zdi se mi pa uporabna, ker se navajajo imena zdravnikov.
Sicer me ne moti toliko, da se razpravlja o isti svari dveh temah, toda prosil bi, da vse 'pouste' tule moderatorji prestavijo SEM. Čez čas bo težko najti tole temo. Zdi se mi pa uporabna, ker se navajajo imena zdravnikov.
Oxford ::
... Iz -18 so mu spravili dioptrijo na 0 ...
OMG
Ga čisto razumem, da je šel na operacijo. To pomeni, da je videl razločno samo 1 m/18= 5,5 cm
Še enkrat: OMG.
OMG
Ga čisto razumem, da je šel na operacijo. To pomeni, da je videl razločno samo 1 m/18= 5,5 cm
Še enkrat: OMG.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserska operacija oči (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 282555 (34729) | trancer01 |
» | velik cilinder na očesuOddelek: Loža | 4415 (1506) | jan99 |
» | Kontrola in izboljšanje vidaOddelek: Loža | 6839 (2508) | bambam20 |
» | Napačna dioptrija za očalaOddelek: Loža | 11665 (10243) | bambam20 |
» | očala ali leče?Oddelek: Loža | 3899 (3279) | peaks |