Forum » Loža » Pot do zg. besnice
Pot do zg. besnice
midknight ::
dober vecer,
kako se pride do zgornje besnice?
sem iz okolice bled in moram jutri zjutrah it v zg. besnico v stomatolosko ordinacijo pa se mi ne sanja kako priti do tja iz bleda?
kje moram kam zaviti itd
kako se pride do zgornje besnice?
sem iz okolice bled in moram jutri zjutrah it v zg. besnico v stomatolosko ordinacijo pa se mi ne sanja kako priti do tja iz bleda?
kje moram kam zaviti itd
Fave ::
Ko prideš v Zg. Besnico, glej na desno stran ceste, ko boš zagledal šolo, zraven pa veliko hišo z manjšim zvonikom. To je stomatološka klinika. Pri veliki lipi zaviješ desno. Saj boš videl.
Tam dela več zdravnikov. Če greš k dr. Urban Belehrju, je od danes naprej na novi lokaciji v Kranju, Vrečkova ulica 3.
Tam dela več zdravnikov. Če greš k dr. Urban Belehrju, je od danes naprej na novi lokaciji v Kranju, Vrečkova ulica 3.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Poldy ::
Kot je napisal Fave... ne moreš zgrešiti. Tam sem bil jaz in sem bil zelo zadovoljen. So mi ruvali modrostni zob - vse skupaj je trajalo par sekund, le asistentka mi je morala malo prijeti glavo, da mi jo niso odtrgali med ruvanjem
Ziga Dolhar ::
Sam ne se ustrašit, ko jim ob polni uri oni zvonik zamaje celo bajto ...
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stare bencinske črpalke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19208 (12820) | Samson |
» | kraji za izlete po SIOddelek: Loža | 7511 (5896) | Miha_T |
» | Prepoznavnost slovenskih krajev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4382 (3108) | Shegevara |
» | Smucanje - za zacetnike - predlogiOddelek: Loža | 7801 (7507) | Jan987 |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1615 (1266) | Freak |