Forum » Kaj kupiti » Nakup notebook-a
Nakup notebook-a
fora ::
Ker imam doma staro kišto več kot 5 let, je skrajni čas, da si jo zamenjam.
Glede na to da grem sedaj na faks, sem razmišljal o prenosniku.
Kaj rabim? Nič posebnega. Iger nisem nikoli igrol, ne uporabljam nekih težkih zadev za delo z grafiko ali kaj posebnega, ki bi diska obremenjevalo do onemoglosti.
Ker sem popolnoma zaspal na tem področju me zanima, kaj mi priporočate. Bi pa rad imel nekaj takega, da mi ne bo potrebno takoj spet menjati. Seveda je zaloga denarja omejena (okoli 800 EUR)
Imam še eno vprašanje. Doma imam zvočnike 5.1 in kot sem zasledil noben računalnik nima možnosti priklopa takih zvočnikov. Vem da obstajajo kakšni port replikatorji, vendar ne vem ali ga sploh potrebujem. Ali je kvaliteta zvoka veliko slabša, če bi zvočnike priklopil preko banance in dveh činčov.
Hvala za pomoč
Glede na to da grem sedaj na faks, sem razmišljal o prenosniku.
Kaj rabim? Nič posebnega. Iger nisem nikoli igrol, ne uporabljam nekih težkih zadev za delo z grafiko ali kaj posebnega, ki bi diska obremenjevalo do onemoglosti.
Ker sem popolnoma zaspal na tem področju me zanima, kaj mi priporočate. Bi pa rad imel nekaj takega, da mi ne bo potrebno takoj spet menjati. Seveda je zaloga denarja omejena (okoli 800 EUR)
Imam še eno vprašanje. Doma imam zvočnike 5.1 in kot sem zasledil noben računalnik nima možnosti priklopa takih zvočnikov. Vem da obstajajo kakšni port replikatorji, vendar ne vem ali ga sploh potrebujem. Ali je kvaliteta zvoka veliko slabša, če bi zvočnike priklopil preko banance in dveh činčov.
Hvala za pomoč
Have fun
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prerez kabla za zvočnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8036 (7346) | Duhec |
» | okolje igranja:)Oddelek: Igre | 2812 (1850) | LordTado |
» | Polariteta zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9953 (8933) | Trancedeejay |
» | Kako izmeriti impedanco zvočnikov?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3869 (3567) | OnTheMic |
» | Surround in glasba?Oddelek: Zvok in slika | 1679 (1453) | |might| |