Forum » Strojna oprema » funkcije rač. po izklopu diska
funkcije rač. po izklopu diska
thedaydriver ::
V meniju napajanje lahko izbiraš po kolikšnem času se(izklopi monitor, preide sistem v stanje pripravljenosti, se izklopijo diski) izklopi določena komponenta.
Zanima me kakšne funkcije še potekajo po izklopu diska oz. ko preide v stanje pripravljenosti, za izklop monitorja mi je jasno, npr. če lahko si prijavljen v msn, če lahko downlowdas razne stvari medtem, če lahko medtem antivirusni program pregleduje datoteke.....
Zanima me pa tudi poraba med tem oz. za koliko % se zmanjša poraba ko je rač. (v stanju pripravljenost, se izklopi disk, oboje).
Zanima me kakšne funkcije še potekajo po izklopu diska oz. ko preide v stanje pripravljenosti, za izklop monitorja mi je jasno, npr. če lahko si prijavljen v msn, če lahko downlowdas razne stvari medtem, če lahko medtem antivirusni program pregleduje datoteke.....
Zanima me pa tudi poraba med tem oz. za koliko % se zmanjša poraba ko je rač. (v stanju pripravljenost, se izklopi disk, oboje).
vsekakor je to moje mnenje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne preide v stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 2662 (1912) | solatko |
» | winxp - stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (1008) | Kolos |
» | Stanje pripravljenostiOddelek: Strojna oprema | 1353 (1255) | rontajzel |
» | Div-x 5.02 PrObLeMOddelek: Programska oprema | 969 (812) | b0sTjAn |
» | ZakajOddelek: Programska oprema | 1309 (1148) | Ribicija |