Forum » Strojna oprema » eatxpwr
eatxpwr
frulz ::
Torej kupil sem novo plato in ugotovil, da zahteva napajanje 'eatxpwr' s 24-pinskim konektorjem, namesto 20- pinskega, kot je to normalno pri atx napajalnikih. Pri guglanju nisem našel kakšnih eksaktnih podatkov, le na forumih sem lahko prebral, da stvari špilajo tudi z dovolj močnimi atx 2.0 napajalniki, pa čeprav štirje pini ostanejo brez napajanja. Ker moj obstoječi napajalnik (ki sem ga kupil nedavno) te pogoje za šalo pokrije, sem sklenil poskusiti in ugotavljam, da zadeva funkcionira. Vseeno pa me zanima, če lahko iz tega naslova pričakujem kakšne težave, recimo nepričakovani izpadi ali bognedaj celo kakšne okvare na plati ali drugih komponentah. Prosim za kakšno mnenje ali izkušnjo.
bosmla ::
Ponavadi dela BP (vsaj meni je dokler nisem zamenjal napajalnika) lahko pa nabavis adapter
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosmla ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je kar naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 6004 (5021) | solatko |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7181 (5230) | Win8NonGrata |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3903 (3607) | Pyr0Beast |
» | Napajalnik lc 6550 h je eksplodiralOddelek: Pomoč in nasveti | 4078 (3139) | nokia6310 |
» | Problem - Kako naj povežem napajanje matične plošče?Oddelek: Strojna oprema | 1586 (1426) | Opkow |