Forum » Kaj kupiti » Router D-Link DIR-635
Router D-Link DIR-635
Kibby ::
Glede na to da je trend opiranje tem za vsak artikel (konkretno prenosnik) posebej, se bom jaz posluzil pac vprasanja glede routerja.
D-Link DIR-635
Evo malo sem brsko po spletu in najdo tole ponudbo (se mi zdi malo poceni ampak zakaj pa ne )... Ker vsi priporocajo Linksysa ali Buffala, me pac zanima kako je s temle routerjem, ce ga kdo ima in kake so izkusnje? Po tej ponudbi je le malo drazji kot Linksys in me zato tudi zanima ali naj dam raje teh 15€ vec in imam pol se tole novo tehnologijo in MIMO...
Hvala za odg.
LP, Kibby
PS: Ce ima kdo kak link do kakega testa tegale routerja napram ostalim... se priporocam
D-Link DIR-635
Evo malo sem brsko po spletu in najdo tole ponudbo (se mi zdi malo poceni ampak zakaj pa ne )... Ker vsi priporocajo Linksysa ali Buffala, me pac zanima kako je s temle routerjem, ce ga kdo ima in kake so izkusnje? Po tej ponudbi je le malo drazji kot Linksys in me zato tudi zanima ali naj dam raje teh 15€ vec in imam pol se tole novo tehnologijo in MIMO...
Hvala za odg.
LP, Kibby
PS: Ce ima kdo kak link do kakega testa tegale routerja napram ostalim... se priporocam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup brezžičnega routerjaOddelek: Kaj kupiti | 1210 (1103) | amigo_no1 |
» | Težave z routerjem in e-muloOddelek: Informacijska varnost | 1306 (1043) | Revenant |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6923 (5679) | gameby |
» | Belkin Pre-N RouterOddelek: Kaj kupiti | 1920 (1769) | Kibby |
» | router in dostop do večih zadevOddelek: Omrežja in internet | 1562 (1345) | multiscan |