Forum » Programska oprema » Nedelovanje inštalacijskih programov
Nedelovanje inštalacijskih programov
Bernie ::
Čau!
Imam en problem, pa ne vem točno zakaj je sploh do njega prišlo. Staro mašino sem zamenjala z novo, kjer sem tudi vse inštalacijske programe skopirala na novo. Sedaj pa nastane problem, odkar sem skopirala programov ne morem poinštalirati na drugo mašino, samo na mojo Če prek mreže dostopam iz drugega računalnika in hočem zagnat exe file, nekaj časa inštalira nato pa javi error. Tudi programi, ki jih sedaj potegnem iz neta mi ne delajo. Mogoče je problem v sharu.
Prosim za kakšen nasvet
LP, B.
Imam en problem, pa ne vem točno zakaj je sploh do njega prišlo. Staro mašino sem zamenjala z novo, kjer sem tudi vse inštalacijske programe skopirala na novo. Sedaj pa nastane problem, odkar sem skopirala programov ne morem poinštalirati na drugo mašino, samo na mojo Če prek mreže dostopam iz drugega računalnika in hočem zagnat exe file, nekaj časa inštalira nato pa javi error. Tudi programi, ki jih sedaj potegnem iz neta mi ne delajo. Mogoče je problem v sharu.
Prosim za kakšen nasvet
LP, B.
marvin42 ::
si programe z enega na drug računalnik skopirala prek mreže? jaz sem pred leti imel podoben primer... vse binarne datoteke so bile pokvarjene. Problem je bil rešen z driverji za matično ploščo (pri instalaciji windowsev sem jih pozabil namestiti).
Mostly Harmless
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neobičajen problem s počasnim zapisovanjem na diskOddelek: Operacijski sistemi | 786 (608) | levaky |
» | Isti mikrofon različna glasnost na različnih mašinahOddelek: Zvok in slika | 905 (862) | nokia6310 |
» | Povezava dveh računalnikov z možnostji internet povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1069) | A-L-E-N |
» | Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorjOddelek: Operacijski sistemi | 1818 (1377) | borisk |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1536) | AtaStrumf |