Forum » Operacijski sistemi » Razlika med Windows XP Media Center ter ostalimi XP-ji
Razlika med Windows XP Media Center ter ostalimi XP-ji
madebenc ::
Gledam prenosnike pa me zanima, kaka je razlika med Windows XP Media Center ter ostalimi XP-ji (Home in Pro). Vidim, da so laptopi z Windows XP Media Center ponavadi malo cenejši.
LP
LP
davidtu ::
ma ni razlike. mas sam kao media center kot nek windows media player... in z gumbom se ti zadeva zazene. in lohka notr pregledujes slike, gledas filme, poslusas muziko itd.
sam zame ni glih uporabna zadeva k ce recimo hoces film gledat z podnapisi mors ze iskat po netu kak prog da ti jih gor prkazuje. nima nc vkluceno...
zdej ne vem tako je moje mnenje. nej se drugi povejo..
sam zame ni glih uporabna zadeva k ce recimo hoces film gledat z podnapisi mors ze iskat po netu kak prog da ti jih gor prkazuje. nima nc vkluceno...
zdej ne vem tako je moje mnenje. nej se drugi povejo..
Pač iščem en prenosnik, sem opazil enega, ki ima XP Media Center. Ker ta OS ne poznam me pač samo zanima, če je približno enak ostalim XP-jem. Važno je, da pač ni bistvene razlike od XP PRO (sam je nenavadno, da so prenosniki z XP Media Center ponavadi cenejši).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madebenc ()
Torej je ta Media center bolj podoben XP Home kot pa Pro (sem vedel, da že ne more bit tok dober kot Pro).
AndrejS ::
Kako to misliš tako dober kot PRO ? Vsi Home, Pro in MediaCenter imajo isto jedro, le v dodatkih se razlikujejo. Za domačega uporabnika so XP Home čisto dovolj in za domači uporabnik ne opazi razlike med home in PRO !
Če ne veš zakaj ne rabiš winse so zate Home čisto dovolj!
Če ne veš zakaj ne rabiš winse so zate Home čisto dovolj!
c00L3r ::
Razlik med Pro in Home je kar nekaj. Če pa si domači uporabnik, ki rabi prenosnik za igre/filme/internet/dokumente je home oz. media center dovolj. Če pa si razvijalec ali pa rabiš prenosnik z dodatnimi sistemskimi/komunikacijskimi/varnostnimi funkcijami potem pa rabiš Pro. Mislim pa da bo za tebe in večino uporabnikov Media Center oz. Home čisto dovolj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25186 (14199) | ToniT |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4895 (3520) | mackon123 |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2366 (1698) | nina__ |
» | HTPCOddelek: Zvok in slika | 1082 (901) | Loaded |
» | ULTRA kompOddelek: Kaj kupiti | 2724 (1966) | bluefish |