Forum » Kaj kupiti » kero matično za intla
kero matično za intla
/alien\ ::
Kero matično naj vzamem za E6750 tm do ene 110€. Men se zdi vredu tale, je dokaj poceni.
Kakšno je vaše mnenje?
Kakšno je vaše mnenje?
TechBeats ::
če mislš vzet to asus, glej da je plus revizija, ker originalna brez plus je čist buggasta. Al pa vzem eno na p35 čipsetu, recimo od GigaByte GA-P35-DS3P I P35 cena 170€. Pa še poznejše cpuje grajene na 45nm procesu 100% podpira.
AciD TriP
Big_Al ::
Abit IP35-E je P35 čipset. V cenovnem rangu te gigabytke pa definitvno raje abit IP35-Pro. Abit IP35-E je dobra izbira.
nuclear ::
poglej tudi Asus P5K . 129€
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
MEDENA ::
Zaloga: Ne
ti jo že en pred nosom vzel, ker so res dobre plate za ta denar.
Sedaj so celo dražje saj je uvoznik LANCOM nabil cene ulala....
ti jo že en pred nosom vzel, ker so res dobre plate za ta denar.
Sedaj so celo dražje saj je uvoznik LANCOM nabil cene ulala....
/alien\ ::
Jah ne vidm pol druge možnosti kot da vzamem abit IP35-E, upam da me ne bo razočarala.
A že ma kdo izkušnje znjo iz prve roke?
A že ma kdo izkušnje znjo iz prve roke?
Svizec69 ::
asus p5kc in tntel e6750 odlična kombinacija. Nabavil pred dvema dnevoma v avstriji (Peluga) plata 134Eur, procesor pa 175Eur. Sprobal sem že tako da deluje BP, čakam še samo grafično in bo nov sistem dokončno sestavljen.
delfinus ::
Je se sploh katera dobra plata na trgu, ki podpira novejse procesorje in upcomming, ki ima 2xIDE kanala, torej podpora za 4 ATA diske ali ATA napreve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
clancy ::
Mene pa zanima, kakšna je razlika med IP35-E in IP35-PRO.
Osnova je ista?
E je samo okleščena verzija PRO ali pa je fizično tudi kaj bistveno spremenjena?
Mika me namreč PRO, predvsem zaradi OC guru (lahko navijaš iz winsow) je pa kar precej dražja.
E pa ima neki soft menu. Ve kdo kaj o tem?
LP!
Osnova je ista?
E je samo okleščena verzija PRO ali pa je fizično tudi kaj bistveno spremenjena?
Mika me namreč PRO, predvsem zaradi OC guru (lahko navijaš iz winsow) je pa kar precej dražja.
E pa ima neki soft menu. Ve kdo kaj o tem?
LP!
kotnikd3 ::
dukenukem ::
js mam z abitkami slabe izkušnje,odkar so u-guru dal na plate, majo miljon bugov v biosu ,za tanovejše verzije pa nevem kako je dobro da pred nakupom plate kaj pogooglaš od nje ,tako zveš marsikaj kako se obnese
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit IP35 ProOddelek: Navijanje | 2782 (1416) | kmetek |
» | katera matična za 775Oddelek: Kaj kupiti | 813 (813) | filip007 |
» | prosim za nasvete pri nakupu novega PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 2724 (1938) | Adrijan0 |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1678 (1396) | clancy |
» | Matična plošča AsusOddelek: Kaj kupiti | 3388 (2762) | MEDENA |