Forum » Kaj kupiti » Kateri router svetujete?
Kateri router svetujete?
Shark100 ::
Kateri router mi svetujete da bi imel domet G+ torej da bi mi vleko čez 3 stene in da bi šlo dol vlečt čim več torrentov, saj zdaj sem mel NETGEAR wgr614 v6 in mi je štekal ko sem vleko dol več kot 3 torrente.
Shark
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Primoz78 ::
Ce so tri betonske stene bi slo to mal tezko....Mogoce kak Buffalo bi sel, sam je za sprobat. Torrenti pozrejo precej ram-a na routerju tako da glej, da bo imel cimvec rama...
Lp Primoz
p.s. G+? A to si mislil standard G ali kako?...za domet cez tolk sten poskusi standart B in ne G...!
Lp Primoz
p.s. G+? A to si mislil standard G ali kako?...za domet cez tolk sten poskusi standart B in ne G...!
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
Shark100 ::
Ta Linksys ima navaden G domet ki sem ga imel zdaj in mi ni vleklo skozi 3 stene. Rabil bi vsaj G+ ali pa G+ MIMO. Kaj menite o tem:
LINK
LINK
Shark
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Routerji - UsmerjevalnikOddelek: Omrežja in internet | 3934 (3180) | destiny |
» | Linksys Router WRT54GL težave s signalom...Oddelek: Omrežja in internet | 2113 (1883) | Tilen |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7308 (5313) | jancus |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3076 (2176) | Tear_DR0P |
» | wlan na notebooku-kako se obnese?Oddelek: Omrežja in internet | 1008 (869) | OldSkul |