Forum » Zvok in slika » Zvok iz video posnetkov na spletnih straneh?
Zvok iz video posnetkov na spletnih straneh?
itsmeanthony ::
Zanima me, kako se da recimo iz posnetka na youtube.com izluščiti samo zvok, ker so nekateri nastopi v živo, pa bi jih rad nekako posnel (samo zvok), pa ne vem ali za to obstajajo kakšni programi in če je to sploh izvedljivo?
LP in hvala,
Housy
LP in hvala,
Housy
In kak se to uporablja? Moram najprej video z youtube graberjem downloadat pa potem vstavit noter v FLV al kak?
bluefish ::
po pravici povedano, ne vem. V topicu sem le videl link do njega. Najbolje bo, da vprašaš v temi, katere link sem ti dal.
Sem potegnil z youtube grabberjem dol in potem vstavil v FLV extract, vendar ko poslušam mp3 fajl, je tak hudo popačen, da joj, sploh se ne veš, al je pesem ali kaj heh .
Verjetno mi tisti neki kodeki mankajo, moram pogledat, ker drugo ne vem kaj bi lahko blo.
Verjetno mi tisti neki kodeki mankajo, moram pogledat, ker drugo ne vem kaj bi lahko blo.
Ma to sploh ne dela, dam .flv fajl v cool edit pa dam play in vse šumi. Ko pa dam v FLV extract pa ni nič kaj bolše.
Kaj storiti?
Lp,
Housy
Kaj storiti?
Lp,
Housy
neres ::
Meni je s FLV extract vedno delalo. Možno pa da so kdaj kaki bolj eksotični formati... če mi daš link do fajla lahko poskusim, če bo meni delalo.
neres ::
Sem poizkusil s FLVextract in dela normalno. Zvok je enak kot ga slišiš na Youtube (predvajano z Winampom). Mimogrede, za FLVextract rabiš .NET framework. Ampak če ga nimaš ti najbrž niti ne bo zagnalo programa.
Sicer pa sem našel še en program: Flv Audio Extractor
Sicer pa sem našel še en program: Flv Audio Extractor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flv, mp4, mpeg4 konvertirat v mp3 formateOddelek: Programska oprema | 2941 (2889) | RejZoR |
» | video iz youtube v mp3Oddelek: Zvok in slika | 9670 (6997) | UTplay3r |
» | Flash v aviOddelek: Programska oprema | 1181 (1091) | kretenosoid |
» | Program za snemanje zvoka... enokanalno...Oddelek: Zvok in slika | 2109 (2057) | Tic |
» | Video na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1302 (1125) | iNooby |