Forum » Pomoč in nasveti » Kako skenirati rentgen
Kako skenirati rentgen
brezimni ::
Zanima me kako bi lahko skeniral rentgensko sliko, ker ne dobim želenega učinka. Ali je odvisno da podpira diapozitive (moj mislim da ne), ali od česa drugega.
JOKER ::
Kako bi skeniral rentgensko sliko nimam pojma.
Sem pa jaz tudi že počel te zadeve oz. sem rabil sliko poslati po mailu in sem ubral drugo taktiko in sicer :
Sliko sem dal na okno (na steklo) pri belem dnevu seveda in nastavil na fotiču možnost fotografije na dokument in zadevo slikal.
Moram reči, da je zadeva zelo dobro izpadla.
Nato sem jo obrezal z programom in konec.
Lahko pa probaš sliko postavit pred florescentko bi bil učinek verjetno enako dober, nisem pa prakticiral tega.
lep pozdrav.
Sem pa jaz tudi že počel te zadeve oz. sem rabil sliko poslati po mailu in sem ubral drugo taktiko in sicer :
Sliko sem dal na okno (na steklo) pri belem dnevu seveda in nastavil na fotiču možnost fotografije na dokument in zadevo slikal.
Moram reči, da je zadeva zelo dobro izpadla.
Nato sem jo obrezal z programom in konec.
Lahko pa probaš sliko postavit pred florescentko bi bil učinek verjetno enako dober, nisem pa prakticiral tega.
lep pozdrav.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja strojno podprta kolektivna človeška inteligencaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8170 (5797) | Jst |
» | Kako se imenuje? Križ, hrbtenica?Oddelek: Loža | 2795 (2186) | scipascapa |
» | Mobilna aplikacija, s katero dostopate do svojih zdravniških podatkov!Oddelek: Mobilne tehnologije | 6792 (5397) | dejanslo |
» | Zaradi napake osemkrat bolj obsevaniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4000 (2625) | schurda |
» | slo-tech greška @ 10% možganov (nerazumevanje dejanskosti)Oddelek: Znanost in tehnologija | 2987 (2093) | Shegevara |