Forum » Kaj kupiti » Zamenjava diska
Zamenjava diska
Windi ::
Ker mi počasi zmanjkuje diska, sem se odločil da bom menjal disk.
Sem vprašal, če bi mi ga lahko zamenjali in odgovor je bil pozitiven, samo nevem katerag bi si izbral
IBM IC35L060 60GB 7200U/min
ali
Seagate Barracuda IV 60GB 7200U/min
Sem vprašal, če bi mi ga lahko zamenjali in odgovor je bil pozitiven, samo nevem katerag bi si izbral
IBM IC35L060 60GB 7200U/min
ali
Seagate Barracuda IV 60GB 7200U/min
Pepo ::
Nedvomno IBM! Hitrejsi, boljsi na vseh testih, a vgradi hladilnik. Ce ti bo crknil cez kako leto, dobis novega in garancija gre naprej.
Tehnika ljudstvu!
sasox ::
Jst imam IBM-a 60GB in je po moje zadnji IBM-ov disk ki sem ga kupil. Prvi mi je crknil en mesec nazaj (star slabe dva meseca), zdejsnji pa ze spusca "cudne" zvoke. Zadevo imam od zdaj naprej v mirrorju, ker mi ni vseeno za podatke....backupa pa tudi ne bom delal 2x dnevno :P Kupi Seagate ali pa WD-ja!
Windi ::
zdaj imam noter seagate baracuda 3, pa se mi zdi da je malo glasen.
Eni so mi priporočali IBM-a ker je baje hitrejši od segate, samo ga niti ne mislim vzeti, ker ste me prestrašili z tistim stavkom da potrebujem hladilnik!!!! ker se moj niti malo ne greje.
Hvala za nasvete!
Eni so mi priporočali IBM-a ker je baje hitrejši od segate, samo ga niti ne mislim vzeti, ker ste me prestrašili z tistim stavkom da potrebujem hladilnik!!!! ker se moj niti malo ne greje.
Hvala za nasvete!
Chessman ::
Jaz imam 4 x 60 IBM-a vse enega zraven drugega pa že pol leta delujejo brez problema, grejejo pa se tudi skoraj nič.
akulp ::
Jest mam tud IBM ma 40 GB 7200rpm pa dela carrsko bp že kr dolgo . Imam pa tud par prjatlov k majo taisti disk in jim dela bp .
Ne wem kaj pol eni vpijete vsepovprek ne IBM-a. Fora je v tem da se IBM-ov proda velik več kot ostalih in zato je pol tud ful več okvar.....
Ne wem kaj pol eni vpijete vsepovprek ne IBM-a. Fora je v tem da se IBM-ov proda velik več kot ostalih in zato je pol tud ful več okvar.....
BigFoot ::
čeprav imam sam IBM IC35 40GB 7200rpm in me dela carsko, bi ti še vedno priporočal WDja.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
burekar ::
Jst ti rečem Seagate Barracuda IV. Je eden izmed najtišjih diskov na svetu, prejšnjega Maxtorja sem še slišal delati, tegale se pa skoraj da sploh ne sliši(imam vodno in ni veliko ventov, tako da imam dokaj tiho računalo in vem kaj pomeni glasen in kaj tih disk).
Kar se performans tiče je v praksi boljši od IBM-a in Maxtorja, za WD-ja pa ne vem, ker nisem testiral.
Greje se malo bolj kot Maxtor, ampak ni sile.
Ne reče se mu Barracuda kar tako...
Kar se performans tiče je v praksi boljši od IBM-a in Maxtorja, za WD-ja pa ne vem, ker nisem testiral.
Greje se malo bolj kot Maxtor, ampak ni sile.
Ne reče se mu Barracuda kar tako...
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri HDD priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1202 (959) | Han |
» | Disk 40GBOddelek: Strojna oprema | 1496 (849) | the_unborn |
» | Kateri HDDOddelek: Kaj kupiti | 1560 (1221) | jRk0 |
» | kateri disk kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3228 (2420) | MadMax |