Forum » Kaj kupiti » Nakup novega računalnika - vaša mnenja...
Nakup novega računalnika - vaša mnenja...
megy ::
Kupujem nov računalnik in sem si zamislil naslednjo konfiguracijo:
Intel Core 2 Q6600
Matična: ASUS P5K, 775
Ram: Crucial PC 6400 800 2 GB (1 GBX2)
Trdi disk: WD 500 GB, 16 MB SATA II
Grafika: GEFORCE 8800 GTS 320MB
Napajalnik: LC850W-100
Pogon: 1xdvd NEC AD-7173 A BULK 18X
Ohišje: Thermaltake Tsunami VA3000BWA
Prosim za nasvete....
LP
Intel Core 2 Q6600
Matična: ASUS P5K, 775
Ram: Crucial PC 6400 800 2 GB (1 GBX2)
Trdi disk: WD 500 GB, 16 MB SATA II
Grafika: GEFORCE 8800 GTS 320MB
Napajalnik: LC850W-100
Pogon: 1xdvd NEC AD-7173 A BULK 18X
Ohišje: Thermaltake Tsunami VA3000BWA
Prosim za nasvete....
LP
megy ::
Ne bodi pameten ce nimas kaj napisat se raje odpravi spat da ne bos ziv- zava jutri zjutraj zamudu!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: megy ()
sthep ::
Vredu kombinacija, brez pripomb. Razen napajalnika ne rabiš tako močnega. Zakaj boš pa rabu komp (igre, programi,..?)
Pa kolk mislš dat za tole.
Pa kolk mislš dat za tole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sthep ()
mndrin ::
Da ne bom odpiral nove teme vas bom kar tukaj vprašal, katero matično ploščo mi priporočate za c2d E6750? Zaželjeno je, da je od GIGABYTE. Kaj menite o GA-P35-DS3?
Kibby ::
Se ne strinjam... Gigabyte plosce so mi do zdaj najboljs delale... Sicer pa je to stvar posameznika, vendar so meni najboljse platke
M-XXXX ::
Nič ne rečem če samo sestaviš in laufaš- za to so dobro, pri navijanju pa boš kmalu obupal!
AapocalypseE ::
Jaz tudi bolj odsvetujem Gigabyte kot svetujem. Naprimer pri moji plati je tak, če hočem formatirat moreš na začetku dat F12 in zbrat iz čega naj boota in, ko stisnem to mi kr zamrzne vseskupaj in sploh ne morem formatirat, če pa dam not USB ključ pa dela lepo. Kr neki je to. Zdaj grem raje na Abit plato in Intel procesor. Za navijanje pa itaq ni Gigabyte pri moji lahko višam voltažo kolk hočem ampak fsb ne gre nikamor. Baje pa bi se naj nove Gigabyte z P35 dobro navijale ampak jaz nimam dobrih izkušenj. KLIK doli poglej maximum fsb clock.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
rapvirus ::
kaj pa bi svetovali če se proca oziroma v bistvu ničesar nebi navijalo. plata pa naj bi imela povdarek na vzdržljivosti... ne bom napisal koliko let da se ne bo kdo začel norčevat kot je navada pri nekaterih
opeter ::
Jaz bi vsekakor kupil Gigabyte-ovo ploščo, pa kak E6550 ali E6750... no ne vem.
Če bi pa jaz sebi kupoval, pa bi trenutno kupil E2160, morda E4400... čeprav je dokaj velika razlika v ceni, v delovanju pa skoraj nič.
Če bi pa jaz sebi kupoval, pa bi trenutno kupil E2160, morda E4400... čeprav je dokaj velika razlika v ceni, v delovanju pa skoraj nič.
AapocalypseE ::
Jaz bom vzel osnovno Abit IP35-E in Intel E6750. Pomoje se ta proc trenutno najbolj splača vzet.
Golnar ::
da se jaz vprasam, ali bi ASUS P5B (Intel P965) bila vredu skupi z q6600? ali pa tale GigaByte GA-965P-DS3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golnar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo FPS-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1668 (1267) | Majmunček |
» | sestavljanje kompa...kaj kupitOddelek: Kaj kupiti | 2326 (1217) | iLichu |
» | Katero matično za e6750 do 150 € !?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5358 (4319) | IVo |
» | Maticna procOddelek: Kaj kupiti | 1955 (1809) | brdi |
» | Kupujem nov comp in me zanima kaj naj spremenimOddelek: Kaj kupiti | 1043 (1043) | ST-777 |