» »

Predlog: 'Creme de la creme' oddelek

Predlog: 'Creme de la creme' oddelek

tha_man ::

Imam eno idejo za Slo-Tech! Bom probu razložit:

Zadeva v stilu ankete, ampak v posebnem oddelku. Kategorije za najboljšo plato, grafično, cpu, disk itd... V vsaki kategoriji naštetih čim več trenutno pri nas dobavljivih komponent. Registrirani uporabniki bi lahko glasovali za trenutno best-buy komponento v vsaki kategoriji. Tu bi morala bit neka omejitev, da folk ne bi mogel v nedogled nabijat glasov - recimo max 1x na mesec, ali možnost glasovanja na vsakih xxx postov v forumu.

Potem bi lahko videli najbolj priljubljene komponente sploh, najbolj priljubljene v zadnjem mesecu itd... Mislim da bi bla stvar kar uporabna in zanimiva, seveda pa bi blo treba vse skupaj v redu zasnovat. Kaj pravite?

ChiefThunder ::

zanimivo, zanimivo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Binji ::

Podpiram! Bi blo neki tazga kot Oskarji vcasih
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

darh ::

glede tega je bila že ideja, samo ne čist tko z glasovanjem, pustite se presenetiti :)
Excuses are useless! Results are priceless!

ChiefThunder ::

hmm, jz sem si to nekak predstavlju kot nekakšno extended pomoč pri nakupu, poleg pa razni komentarji lastnikov in izkušnje ter mnenja ostalih forumašev. pač nekakšna analiza komponent, ki so dobavljive pri nas... pa še kej zraven, med drugim tud prave ankete. :)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Ja, komentarji uporabnikov bi tud prav prišli. Sm bi blo po mojem treba nardit malo drugače kot forum, ker bi se drugače folk kregal namesto da bi preprosto napisal svoje mišljenje. Mogoče bi bla dobra fora, da bi bla sporočila sortirana po oceni (podobno kot ocena pri opisih filmov), tako se ne bi dalo pametno odgovorit drugemu človeku in ne bi blo prepiranja.

Dami ::

Podpiram! Zdej je v 'Kaj kupiti?' vsaki tedn tema nova tema 'Kiro plato', 'kiro grafično', 'kir pekač' itd....in pol se folk sam krega kr vsak zagovarja svoje, pol jih pa sploh ne ve kaj govori in zagovarja svoje, čeprav nima podlage (če si stvar lastiš in ti dela pol ne morš govorit da je bolš k vse ostalo, če pa drugim mogoče ne dela tak k bi mogl in podobno).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tic ::

...u have my full support....
Mogoče bi lahko postal modelator™ za ta oddelek...:D
persona civitas ;>

M bi bil jaz z mojim ubogim dial-up bolj težko :\ Itak pa si zadeve nisem zamislu kot forum, zato nekega hudega moderatorja ne bi blo treba, mogoče samo da bi skinil kak *res* neumesen komentar...

Tomi ::

Tudi na dial-upu si še vedno lahko moderator ( jaz recimo ), čeprav je pa vsekako dosti bolje delati na kakšnih 10 Mbit linijah:D
metrodusa.blogspot.com

Hehe, temu pač ne morem oporekati :D

[t502] ::

Dobra ideja. Podpiram :)

Samo ce ne bo isto kot z anketami ko lahko 100x votas za opcijo (to se bi moralo tudi popravit ker so potem lahko rezultati ne realni)

cahahopie ::

To bi blo super... neki tazga kot na 3Delavnica za ocenjevanje slik.. sam da tam pač ocenjujejo slike tu pa železnino..in res ni videt nekih kreganj, teženj in nabijanja...

R0K ::

cahahopie : 3d.com je na sceni dobra pol leta ... slo-tech 2-3 ... s-t ima več kt 3000 userjev ... 3d jih ima 10% od tega ... tko da ne moreš ti primerjat njihovega foruma z tem ..

Men se ne zdi ideja nič kaj tko pametna ... ker kragal bi se vseen itaq ... ubistvo sploh nevem v čem je fora ... pač bi ne reku 'tole je d best .. nic druga kupt ker sux' ... blo bi isto ...

Če bi bli komentarji recimo sortirani po oceni ki bi jo prisodil kartici, se folk ne bi mogel kregat, ker si posti ne bi sledili v ustreznem zaporedju. Če bi kdo vseeno vztrajal, bi zanj moral poskrbeti moderator (torej izbrisati *neargumentirane* ROXX/SUCKS komentarje, in *odgovore* na druge komentarje).

Kar se pa 'kao ankete' tiče (s tem zgornji komentarji ne bi imeli zveze), bi pa seveda morala bit neka omejitev za glasovanje. Recimo tako, da bi lahko glasovali samo tisti *registrirani* uporabniki, ki bi v forumu že napisali vsaj 10 sporočil (da se ne bi folk prijavljal samo zato da bo glasoval), in to največ 1x na mesec (da se ne bi dalo nabijat postov). Oz. nekaj v tem stilu 8-)

cahahopie ::

ROK: Pomoje ne viidš pointa mojga posta. Sploh ni šlo za primerjanje. SIcer pa 3Delavnica posreduje nekaj kar Slo-tech ne, torej če bi hoteli uvesti takšno ocenjevanje kovine.. naj naredijo kot so rekl,.. podobn pa že majo na 3Delavnici... a ne? Pa se lepo obnese... ne vem zakaj se ne bi tud tule.
Je pa res, da tisit ki nima pojma o kompoziciji in raporeditvi barv.. ne bo brezveze nekaj ocenjeval, ker se bo osmešil pred bolj intelektualno večino.
Tukaj ko pa takšno in drugo kartico posreduje skoraj vsak.. pa se bo našlo veliko takšnih bedakov ki se bodo pobijal o zadevah a la "AMD vs Intel" in "nVIDIA vs ATI" ipd..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Draga fakulteta - izrazi svoje mnenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
768336 (4839) Skatey
»

Predlog karme

Oddelek: Slo-Tech
121914 (1545) SodVina
»

Nova anketa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
777970 (6554) Poldi112
»

Medsebojno ocenjevanje uporabnikov