Forum » Pomoč in nasveti » zaznavanje diska
zaznavanje diska
jur3 ::
lep pozdrav vsem.
pri inštalaciji XPja potrebujem za prepoznavanje SATA diska naložiti v "predinštalaciji" RAID drivers, ki jih imam na disketniku. zadeva je taka da disketnika ne morem več uporablat ker je nekaj narobe s plato in mi disketnika ne zaznava več (to je zato, ker sem po pomoti naredil kratek stik). sem inštaliral potem XPje brez enga diska. zdj uporablam disk ki je priklopljen na E-IDE, zanima pa me, če je mogoče in kako se nardi, da mi bojo XPji prepoznali še SATA disk. hvala
pri inštalaciji XPja potrebujem za prepoznavanje SATA diska naložiti v "predinštalaciji" RAID drivers, ki jih imam na disketniku. zadeva je taka da disketnika ne morem več uporablat ker je nekaj narobe s plato in mi disketnika ne zaznava več (to je zato, ker sem po pomoti naredil kratek stik). sem inštaliral potem XPje brez enga diska. zdj uporablam disk ki je priklopljen na E-IDE, zanima pa me, če je mogoče in kako se nardi, da mi bojo XPji prepoznali še SATA disk. hvala
Dead enemy always smell good
kixs ::
SATA disk bi ti morali XPji normalno prepoznat. Imas XP Service Pack 2?
Ce ne drugace, potegni driverje iz Interneta in jih potem instaliraj. Ne potrebujes za to diskete.
lp
Ce ne drugace, potegni driverje iz Interneta in jih potem instaliraj. Ne potrebujes za to diskete.
lp
kixs97: ne bodi pameten, js pišem zato k neznam narest in pravim ti da samo s predinštalacijo znam dobit disk. zanima me a obstaja kkšna finta da v xpjih da dobiš disk (SATA) in ti ga xpji prepoznajo.
DominusSLO ::
Jur3 napisal: ne bodi pameten
Ti pa ne sprašuj za nasvete, če se misliš tako obnašat... Finta pa ne obstaja, ker je ni. Je tako, kot je kixs97 napisal.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
se opravičujem, ne bodi pameten ni bilo mišljeno v slabšalnem smilsu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne znam instalirat windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1042) | Zheegec |
» | Disketnik-problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1073) | shortyyy |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2361 (1724) | PIII850 |
» | ne zazna sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1594) | BladE_ |
» | A se da Vista beta instalirat skupaj z ze obstojecimi XPji? Kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1398 (1111) | miguelslo |