Forum » Igre » igralni kontroler - Logitech rumblepad 2 tema - vibracija
igralni kontroler - Logitech rumblepad 2 tema - vibracija
marko1000 ::
Kupil sem si igralni kontroler oz. joystick al gamepad al kako mu recejo, ki se imenuje rumblepad 2. V glavnem tole
Za usb je na računalnik. Ima vibrator vgrajen. Zanima me, kdaj v bistvu v igri zavibrira. Jaz največkrat igram kako fuzbalsko igro npr: pro evolution soccer 6.
A to samo od sebe vibrira? Moraš kaj nastavit da bo vibriralo? Tipka mode, zakaj je to, ko se rdeče luč prižge pa vgasne, ko pritisneš?
Kdaj sploh zavibrira ta gamepad?
Za usb je na računalnik. Ima vibrator vgrajen. Zanima me, kdaj v bistvu v igri zavibrira. Jaz največkrat igram kako fuzbalsko igro npr: pro evolution soccer 6.
A to samo od sebe vibrira? Moraš kaj nastavit da bo vibriralo? Tipka mode, zakaj je to, ko se rdeče luč prižge pa vgasne, ko pritisneš?
Kdaj sploh zavibrira ta gamepad?
- zavaroval slike: Mavrik ()
kixs ::
Ce ti vibrira in kdaj, bos nalazje opazil v Control Panel -> Game controllers in testiraj.
Osebno pa nisem bil nekaj navdusen nad podporo v igrah. Ampak mi ni neki pomembno to vibriranje
Tisti mode, pa zamenja "joystick" in smerne tipke za premikanje. Torej bolj zvezno-analogno z "joystickom" in samo digitalno preko smernih tipk. (ce se ne motim, ker ze nekaj casa nisem imel zadeve v roki).
lp
Osebno pa nisem bil nekaj navdusen nad podporo v igrah. Ampak mi ni neki pomembno to vibriranje
Tisti mode, pa zamenja "joystick" in smerne tipke za premikanje. Torej bolj zvezno-analogno z "joystickom" in samo digitalno preko smernih tipk. (ce se ne motim, ker ze nekaj casa nisem imel zadeve v roki).
lp
ratek ::
Imam doma istega. Pri PES 6 nikdar ne vibrira (kdaj bo vibriralo je odvisno od igre).
Če stisneš gumb mode se med seboj zamenjajo funkcije analogne palčke in križca.
LP
Če stisneš gumb mode se med seboj zamenjajo funkcije analogne palčke in križca.
LP
Mavrik ::
Dejstvo je, da imajo PC igre večinoma popolnoma zanič podporo za vibriranje. Tudi jaz si lastim tak gamepad, pa vibriranje dela pri bolj malo igrah.
The truth is rarely pure and never simple.
Rotaidal ::
Mislim, da moreš v vsaki igri ( športne, arkadne tudi recimo GTR2) nastavit da ti vibrira ali ne. In tako kot je rekel kixs97 idi najprej pogledat na nadzorna plošča/ krmilniki za igre, tam pa izberi tvoj game pad in idi pod " Vibration test" tam sprobaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
diative ::
Meni se pa zdi vibriranje prav carsko (seveda u mejah normale drugače postane kar čuden občutek v rokah po kakšni uri igranja
Kar se iger tiče igram Moto GP 3 vibracija do konca podprta (pri visokih hitrostih čutiš kot en pulz potem ko padeš ko zapelješ na pesek... ful hudo. Pri Fifa 07 npr ko nabiješ v vratnico te prav pošteno pretrese mislim pa da je bilo še par dobrih scen z vibriranjem pri Toca 3
Kar se iger tiče igram Moto GP 3 vibracija do konca podprta (pri visokih hitrostih čutiš kot en pulz potem ko padeš ko zapelješ na pesek... ful hudo. Pri Fifa 07 npr ko nabiješ v vratnico te prav pošteno pretrese mislim pa da je bilo še par dobrih scen z vibriranjem pri Toca 3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: diative ()
bm0267 ::
Ta gempad imam že kakih pet let in se ne spomnim, da bi imela kaka PC igra podporo za feedback za ta gempad....ne spomnim se več ampak en kolega je špilal NFS na to in tam je mislim da bila podpora....pri EA športih pa mislim da ni....aja mogoče pri teh novih FIFA-h pri prostih strelih...skratka ta Feddback je bolj kot ne ubog....drugače pa je gempad v vseh ostalih pogledih zakon .....
BoSko
marko1000 ::
kaj pa je tisto enable swap mode zadeva? Tista, ki jo maš pod settings ko daš game controllers v contorl panel?
sthep ::
Kje točno daš vibration test??
Sumim da mi je vibracija odpovedala, ker tudi ko pritisnem tipko za vibtacijo v tistem oknu kjer sprobavaš tipke se mi ne odzove.
Sumim da mi je vibracija odpovedala, ker tudi ko pritisnem tipko za vibtacijo v tistem oknu kjer sprobavaš tipke se mi ne odzove.
Icematxyz ::
Ko stisneš na gumb za vklop/izklop vibracije sam od sebe vedno malo zavibrira za sekundo ali dve.
Felix86 ::
Sam imam cordless rumblepad 2 in me zanima če zna kdo nastavit vibracije pri igri NFS prostreet
mojsterleo ::
ce vibracije ne delajo, potem jih igra najbrz ne podpira. pomembno je tudi, da je instaliran originalni logijev gonilnik, ker genericni okenski ne podpira tresenja.
v cem je point vibre? to pa lahko vprasa samo clovek, ki se nikdar ni v roke prijel kake sodobnejse konzole. :)
v cem je point vibre? to pa lahko vprasa samo clovek, ki se nikdar ni v roke prijel kake sodobnejse konzole. :)
iLichu ::
igral sam vse konzole(ps,ps2,ps3,xbox,xbox360) in mi ql če mi vibrira ,tko da ne vem kaj je point tega :)
mojsterleo ::
odvisno kako je narejeno, v enih igrah je tresenje bolje izklopit (NFS recimo), v drugih deluje zelo dobro.
drugace sto procentno podpira tresenje tudi emulator project 64 za N64. pod controller izberes rumblepad 2, vklopis tresenje, ter v sosednjem zavihku "controller pack" izberes rumblepak opcijo. sam priporocam ene 30% intenziteto, ce ne je masaza prevelka.
drugace sto procentno podpira tresenje tudi emulator project 64 za N64. pod controller izberes rumblepad 2, vklopis tresenje, ter v sosednjem zavihku "controller pack" izberes rumblepak opcijo. sam priporocam ene 30% intenziteto, ce ne je masaza prevelka.
opeter ::
Hmm, meni je vibriralo (imam točno ta Rumblepad) v sledečih igrah:
- Gladiator: Sword of Vengeance
- Legacy of Kain: Defiance
- MTX MotoTrax (sploh ta zadnji je odličen)
- Gladiator: Sword of Vengeance
- Legacy of Kain: Defiance
- MTX MotoTrax (sploh ta zadnji je odličen)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamepad za dirkaške igreOddelek: Igre | 2659 (2267) | opeter |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21508 (19047) | Sssaga |
» | Fifa 11 PC nextgen (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8530 (6618) | arozma |
» | Kateri Joystick??? Pomoč!!Oddelek: Kaj kupiti | 2937 (2659) | frikihamster |
» | Igre za PC, katere imajo pravo podporo GamePad-omOddelek: Igre | 6180 (5364) | Berserker |