Forum » Pomoč in nasveti » brez znakov življenja
brez znakov življenja
sith ::
kolega mi je prnesu računalnik in pravi da se mu noče več prižgat, kar je v bistvu res :)
Ima kdo kako idejo v čem bi lahko bila težava, napajalnik ni, ker sem ga zamenjal...?
hvala za vse ideje in predloge
Ima kdo kako idejo v čem bi lahko bila težava, napajalnik ni, ker sem ga zamenjal...?
hvala za vse ideje in predloge
bluefish ::
matična, narobe priklopljeno stikalo, slab stik,prazna baterija, napihnjeni kondenzatorji,...
gzibret ::
Ne vem, če bo kaj pomagalo, ampak murphy-jev zakon pravi, da stvari bolje delajo, če so priklopljene. Preveri najprej to
Včasih je lahko vzrok prav beden - ni toka v vtičnici, ugasnjeno stikalo na razdelilcu, ugasnjeno stikalo na napajalniku, izdrt napajalni kabel...
Včasih je lahko vzrok prav beden - ni toka v vtičnici, ugasnjeno stikalo na razdelilcu, ugasnjeno stikalo na napajalniku, izdrt napajalni kabel...
Vse je za neki dobr!
Računalnike je priklopljen
stikalo je OK, kondenzatorji so tud normalni, baterije še za par let,... je možno da je matična skurjena zarad overclockanja?
stikalo je OK, kondenzatorji so tud normalni, baterije še za par let,... je možno da je matična skurjena zarad overclockanja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sith ()
Good Guy ::
resetiraj bios..
odlopi vse naprave
priklopi samo tipkovnica ekran, in vstavi rame.
odlopi vse naprave
priklopi samo tipkovnica ekran, in vstavi rame.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
am, kako resetiraš bios
vseeno dvomim da bi to kaj spremenilo, računalnik se sploh ne prižge, vse kartice in rame sem dal ven , počistil kontakte,.... računalnik se ne odziva, kot da ne bi bil priklopljen na 220V, napajalnik ni vzrok in tudi stikal deluje OK...
vseeno dvomim da bi to kaj spremenilo, računalnik se sploh ne prižge, vse kartice in rame sem dal ven , počistil kontakte,.... računalnik se ne odziva, kot da ne bi bil priklopljen na 220V, napajalnik ni vzrok in tudi stikal deluje OK...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sith ()
hja pol je najbrž matična šla v maloro
hje, tega sem se bal, sam sem hotel prej izključiti vse ostalo, da ne bi slučajno izpadel budala zaradi kake neumne napake
Hvala za pomoč, vseeno mi lahko poveš kako resetiraš bios
Hvala za pomoč, vseeno mi lahko poveš kako resetiraš bios
mmmato ::
Probi neki od tega:
-vzameš baterijo iz matične
-z jumperjem
-neki z reset gumbom, držiš 5s?
-vzameš baterijo iz matične
-z jumperjem
-neki z reset gumbom, držiš 5s?
najvarneje je z jumperjem. Ponavadi je v okolici baterije in je drugače obarvan kot ostali.
najvarneje wtf
kje pa je kakšna nevarnost če to delaš z baterijo..
kje pa je kakšna nevarnost če to delaš z baterijo..
hja, v parih temah, kjer so nekateri imeli razne podobne težave, se je stvar po odstranitvi baterije le še poslabšala. Ne vem, ali zaradi štorastega odstranjevanja ali pa čisto nekaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17858 (13981) | G_mAn |
» | Windows Xp 64 bit - črn zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (677) | Ozric |
» | ugasanje_racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1242) | kubanc |
» | Računalnik se ne da več vžgati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1374) | StajercSSS |
» | Kaj sem pokvaril?Oddelek: Navijanje | 2184 (1883) | podbevna |